150
Ο Πάνος Καμμένος στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ενημέρωση των κομμάτων σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό | Λιάκος Γιάννης / INTIMENEWS

Noor1: Αναφορά στον Αρειο Πάγο κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2017, 19:16
Ο Πάνος Καμμένος στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ενημέρωση των κομμάτων σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό
|Λιάκος Γιάννης / INTIMENEWS

Noor1: Αναφορά στον Αρειο Πάγο κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2017, 19:16

Πολυσέλιδη και εκτενή αναφορά κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με το σύνολο της υπόθεσης Noor1, σε μια προφανή προσπάθεια αντιπερισπασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατάξει να ερευνηθεί το περιεχόμενο της αναφοράς από αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό και στο πλαίσιο της εντολής της, η αναφορά του κ. Καμμένου έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά.

Παράλληλα, με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ερευνώνται και τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν την εν λόγω υπόθεση.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούνται από τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο σχετικά με τις καταγγελίες Γιαννουσάκη- Μαρινάκη ότι υπήρξαν πιέσεις προς τον ισοβίτη Ευάγγελο Γιαννουσάκη για να εμπλέξει στην υπόθεση τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να καλέσει σε εξηγήσεις πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...