251
Ο Κέιτζ στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βαρκελώνης Sitges, τον περασμένο Νοέμβριο | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νίκολας Κέιτζ: Χώρισε μετά από τέσσερις μέρες έγγαμου βίου

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 20:22
Ο Κέιτζ στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βαρκελώνης Sitges, τον περασμένο Νοέμβριο
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νίκολας Κέιτζ: Χώρισε μετά από τέσσερις μέρες έγγαμου βίου

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 20:22

Μόλις τέσσερις μέρες κράτησε η συζυγική… ευτυχία για τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος εθεάθη το περασμένο Σάββατο να λογομαχεί δημοσίως με την αγαπημένη του, Έρικα Κόικε, σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, σε εμφανή κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 55χρονος σταρ είχε πάει στις 23 Μαρτίου στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την κατά 20 χρόνια νεότερη Κόικε για να βγάλουν άδεια γάμου, προκειμένου να παντρευτούν.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, ο Κέιτζ εμφανίζεται να «ενημερώνει» περαστικούς ότι η Κόικε «θέλει να τον παντρευτεί για να του φάει τα λεφτά» και ότι «ο πρώην της είναι έμπορος ναρκωτικών».

Το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του

Η 34χρονη κράτησε μια ήπια στάση, υπενθυμίζοντας στον αγαπημένο της ότι δεν βρίσκονται εκεί από δική της πρωτοβουλία και ότι «δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει με τον γάμο».

Κάποια στιγμή, υψώνοντας τη φωνή του, ο 55χρονος δήλωσε «δεν πρόκειται να το κάνω», εννοώντας μάλλον ότι δεν θα προχωρούσε τελικά με την έκδοση της άδειας γάμου.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Us Weekly, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός προέβη ήδη σε ακύρωση του γάμου τους και μάλιστα τόνισε πως εάν αυτό δεν μπορεί να γίνει εφικτό τότε θα εκδοθεί άμεσα το διαζύγιο!

Το ζευγάρι ήταν μαζί λίγο περισσότερο από έναν χρόνο.

Ο Νίκολας Κέιτζ χώρισε με την τρίτη σύζυγό του Αλις Κιμ το 2016, ενώ υπήρξε παντρεμένος με την Πατρίτσια Αρκέτ (1995-2001) και την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί με την οποία χώρισαν λίγους μήνες μετά το γάμο τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...