375
|

ΝΔ: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί όταν λέει ότι θα επαναφέρει τη δημοκρατία με το άγριο

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2023, 17:59

ΝΔ: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί όταν λέει ότι θα επαναφέρει τη δημοκρατία με το άγριο

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2023, 17:59

Από το «η δεύτερη φορά θα είναι πολύ αλλιώς από την πρώτη» του Παύλου Πολάκη στο «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο» του Χρήστου Σπίρτζη.

Αυτή η δεύτερη φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Πειραιώς εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις ομιλίες Σπίρτζη και Πολάκη σε κομματική εκδήλωση. Όπως σημειώνεται με σκωπτικό τρόπο σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, στην ομιλία του είπε «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». «Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την “πρώτη φορά”» προσθέτει η ΝΔ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κυρία Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ. Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ. Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι!»

Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, καταλήγει λέγοντας, «με “το άγριο”, πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία “μυρίζει”».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: “Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο”. Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την “πρώτη φορά”.

Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί “είτε είναι ”πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι ”κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ”. Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ.Τσίπρας είναι “πιασμένοι” και κολλημένοι!

Με “το άγριο”, πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία “μυρίζει”…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News