731
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι: «Στείλτε τον λογαριασμό στον ΣΥΡΙΖΑ, στις κάλπες» | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Σε τέσσερις ημέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει νέα αρχή

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 21:14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι: «Στείλτε τον λογαριασμό στον ΣΥΡΙΖΑ, στις κάλπες»
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Μητσοτάκης: Σε τέσσερις ημέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει νέα αρχή

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 21:14

Μήνυμα θετικής ψήφου υπέρ της ΝΔ και όχι απλής καταψήφισης του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μιλώντας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στο κλειστό του Περιστερίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας παράλληλα ότι σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει νέα αρχή. «Εμείς θα διώξουμε τον φόβο από τα σπίτια και τις γειτονιές», είπε ακόμα, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της αποκατάστασης του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε περί τις 19:30 στο κατάμεστο στάδιο «Ανδρέας Παπανδρέου», εν μέσω χειροκροτημάτων και ενώ είχε προηγηθεί η είσοδος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

«Καθώς έμπαινα είδα πολλά γνωστά πρόσωπα και θυμήθηκα ότι εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι», είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θυμήθηκε ότι στις δυτικές συνοικίες και σε ολόκληρη τη Β’ Αθηνών ξεκίνησε τη διαδρομή του το 2004 και ωρίμασε πολιτικά και τόνισε ότι ξέρει τους δρόμους και τις πλατείες της Δυτικής Αθήνας, τις βιοτεχνίες και τους χώρους δουλειάς.

«Είμαι κάθε μέρα κοντά σας, αφού μόλις ανέλαβα την ηγεσία της ΝΔ έφερα τα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο, δίπλα στο Ποτάμι», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε εκ νέου ότι «ήμουν εδώ, είμαι εδώ και θα είμαι εδώ», λέγοντας ότι θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

«Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και στις 26/5 πάμε μπροστά με τη ΝΔ. Και η μεγάλη νίκη ξεκινά από τα Δυτικά», υπογράμμισε. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, οι πολίτες θα απαντήσουν σε όσα έζησαν. «Σε τέσσερις μέρες, η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μια νέα αρχή», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες ή με τη ΝΔ του αύριο», επανέλαβε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο στην ευρωκάλπη.

«Οι πολίτες δεν ξεχνούν όσα έζησαν τα τελευταία χρόνια. Ξέρουν ότι η κυβέρνηση έδωσε πολύ λίγα, πολύ αργά, αφού πήρε πάρα πολλά», είπε ο κ. Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι οι Έλληνες δεν θα αφήσουν να τους κοροϊδέψουν ξανά. «Οι Έλληνες δεν θέλουν άλλο φόβο. Ελπίδα θέλουν. Αλλά με την ελπίδα της αλήθειας, όχι την ψεύτικη ελπίδα των ανέξοδων υποσχέσεων», πρόσθεσε.

Έστειλε, εκ νέου, μήνυμα κατά «της μιζέριας» που βιώνει η χώρα, τονίζοντας την ανάγκη για μειωμένους φόρους, αλλά και για «δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Αυτό του έλειπε! Προσέξτε το ύφος του κ. Καραμανλή τη στιγμή που η κυρία Πατούλη τον πλευρίζει και κάτι λέει ζώντας τη στιγμή.

Προσέθεσε ότι η ΝΔ θα δουλέψει ακούραστα για να σαρώσει όλα τα εμπόδια που αποτρέπουν σήμερα τις επενδύσεις στην πατρίδα μας.

Έστειλε, ακόμα, μήνυμα υπέρ της ανάγκης μιας «αληθινής κοινωνικής πολιτικής», με «υγεία για όλους», ενώ, ακόμα, επέμεινε και στην ανάγκη για ενίσχυση της δημόσιας Παιδείας και επανέλαβε τη δέσμευσή του για την ίδρυση ενός πρότυπου σχολείου ανά περιφερειακή ενότητα, ξεκινώντας από το Περιστέρι.

Είπε, ακόμα, ότι θα προσληφθούν εκπαιδευτικοί σε όλες τις βαθμίδες, ξεκινώντας από την Ειδική Αγωγή, ενώ τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά και θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών.

Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα έστειλε μήνυμα υπέρ της αποκατάστασης του αισθήματος νόμου και τάξης, λέγοντας ότι δεν μπορούν οι πολίτες να ζούνε με τον φόβο. «Και δεν μπορείτε εσείς οι φοιτητές να βρίσκετε βαποράκια και τραμπούκους στα προαύλια και στα αμφιθέατρα», τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται. «Και δεν μπορεί, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κυβέρνηση να ασχολείται με το πώς θα πάρει άδεια από τη φυλακή ο Κουφοντίνας, ένας καταδικασμένος τρομοκράτης που δεν έχει μετανοήσει ποτέ για όσα έκανε».

«Εμείς θα διώξουμε το φόβο από τα σπίτια και τις γειτονιές», είπε ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης. Και τόνισε  ότι το άσυλο θα καταργηθεί, ενώ θα γίνουν και προσλήψεις στην Αστυνομία, αλλά και αναβάθμιση του εξοπλισμού των αστυνομικών.

«Στείλτε τον λογαριασμό στον ΣΥΡΙΖΑ, στις κάλπες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους συνταξιούχους που είδαν τη «13η σύνταξη» κουτσουρεμένη, ενώ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για μη μείωση του αφορολόγητου, μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για εισοδήματα ως 10.000 ευρώ στο 9%, ενίσχυση κάθε οικογένειας για κάθε νέο παιδί με 2.000 ευρώ, για μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις, για μείωση των συντελεστών ΦΠΑ στο 22% και στο 11%, αλλά και για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%. «Η κοινωνία εμπιστεύεται τη ΝΔ, τη μεγάλη λαϊκή, δημοκρατική παράταξη», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...