528
Ο οσκαρικός Τζάρεντ Λέτο δεν αποχωρίστηκε ούτε για μία στιγμή το... κομμένο κεφάλι του | REUTERS/Mario Anzuoni

Met Gala 2019: αποκεφαλισμένοι σταρ και τουαλέτες-πολυέλαιοι

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 13:06
Ο οσκαρικός Τζάρεντ Λέτο δεν αποχωρίστηκε ούτε για μία στιγμή το... κομμένο κεφάλι του
|REUTERS/Mario Anzuoni

Met Gala 2019: αποκεφαλισμένοι σταρ και τουαλέτες-πολυέλαιοι

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 13:06

Η ετήσια συνάντηση στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα events παγκοσμίως, καθώς το Met Gala επιτρέπει σε σταρ και στάρλετ να φορέσουν ό,τι πιο προκλητικό, ευφάνταστο, υπερβολικό και γκροτέσκ μπορούν να φανταστούν.

View this post on Instagram

Hair goals. @jaredleto wears Gucci (and carries a Gucci replica of his own head). Director @bardiazeinali DP @kellyjeffrey Movement @sherriesilver Steadicam @yoshisteadiop Production @prodn_artandcommerce Edit & Post Production @modern.post Titles @duzansky Set Design @davidjameswhite_ Motion Design @mangomotiondesign Music by The Flamingos

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Ετσι λοιπόν και η διοργάνωση για το 2019, είχε κάποιες εμφανίσεις που ισοδυναμούσαν με αυτούσιες θεατρικές παραστάσεις, με τον Τζάρεντ Λέτο και τον Εζρα Μίλερ να συγκεντρώνουν δικαιολογημένα τα περισσότερα φλας.

Ο Εζρα Μίλερ και η εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη με τη βοήθεια του μακιγιάζ (Reuters)

Οπως αναφέρει και δημοσίευμα του BBC, οι δύο ηθοποιοί κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους να κλέψουν τη δόξα του κόκκινου χαλιού από τις γυναίκες σταρ, που συνήθως πρωταγωνιστούν στο Gala. O Jared Leto με total Gucci σύνολο δανείστηκε την ιδέα του Οίκου από την περσινή του πασαρέλα και σε μια γκροτέσκ παραλλαγή, εμφανίστηκε με ένα κομμένο κεφάλι ανά χείρας.

Κανείς δεν μπορούσε να πει «Σιγά τον πολυέλαιο» στην Κέιτι Πέρι (Reuters)

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν πως το αξεσουάρ αυτό ήταν μια ανατριχιαστικά όμοια αναπαράσταση του δικού του κεφαλιού.

Ο Λέτο δεν αποχωρίστηκε το κεφάλι ούτε για μία στιγμή, ούτε κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, ούτε όταν πήγε στην τουαλέτα, όπως γράφουν περιπαικτικά τα ξένα μίντια.

Η Lady Gaga νιώθει σα στο σπίτι της στο Met Gala (Reuters)

H περίπτωση του ηθοποιού Εζρα Μίλερ είναι σουρεαλιστική και εξίσου θεαματική. Εμφανίστηκε κρατώντας μία μάσκα μπροστά στο πρόσωπό του, με σύνολο του οίκου Burberry. Μόλις οι φωτογράφοι παρατάχθηκαν, αποκάλυψε το πρόσωπό του.

Η εντυπωσιακή ουρά της Κάρντι Μπι (Reuters)

Η απόλυτη ψευδαίσθηση που πέτυχε με το μακιγιάζ του είχε τη δική της ερμηνεία και σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, ήταν μία αναφορά στον θάνατο. Προκαλώντας εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη, όλοι δυσκολεύτηκαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του.

Η Κάιλι Τζένερ σε μοβ αποχρώσεις (Reuters)

Αλλά και οι διάσημες κυρίες, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μεταξύ πολλών άλλων, ξεχώρισε η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι φορώντας μία τουαλέτα πολυέλαιο – στην κυριολεξία, η Lady Gaga με μία φούξια τουαλέτα που έμοιαζε με φουσκωμένο αερόστατο, η ράπερ Κάρντι Μπι με την πιο εντυπωσιακή ουρά φορέματος που κάλυψε όλο το μήκος της κεντρικής σκαλάς, κ.ά.

Η Τζόαν Κόλινς, σα να μην πέρασε μια μέρα από τη σαπουνόπερα «Δυναστεία» (Reuters)

Οι λιγότερο τολμηρές σταρ, προτίμησαν ασφαλείς επιλογές, που της έκαναν να δείχνουν όμορφες ως συνήθως, αλλά καθόλου ξεχωριστές, μέσα σε ένα τόσο εντυπωσιακό event, που θυμίζει το πιο εκκεντρικό πάρτι μασκέ.

Αν αναζητάς το ιδανικό κάδρο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πάρεις μαζί σου (Reuters)
Αναφορά στο Αγαλμα της Ελευθερίας (Reuters)
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύντροφός της Αλεξ Ροντρίγκεζ προτίμησαν να κινηθούν σε πιο ασφαλή στιλιστικά μονοπάτια (Reuters)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...