991
Γουάντα και Μάουρο Ικάρντι, ευτυχισμένοι, πλούσιοι, αλλά και εξαιρετικά προβεβλημένοι... | Facebook

Μάουρο και Γουάντα Ικάρντι: κάτι σαν Μπέκαμ της Ιταλίας

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 12:00
Γουάντα και Μάουρο Ικάρντι, ευτυχισμένοι, πλούσιοι, αλλά και εξαιρετικά προβεβλημένοι...
|Facebook

Μάουρο και Γουάντα Ικάρντι: κάτι σαν Μπέκαμ της Ιταλίας

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 12:00

Στην Ιταλία αγαπούν να τους μισούν – και, ταυτόχρονα, μισούν το ότι… τους αγαπούν τόσο.

Ο 26χρονος Μάουρο Ικάρντι και η γυναίκα του, η 32χρονη Γουάντα Νάρα Ικάρντι θεωρούνται -και δικαίως- οι αντίστοιχοι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ της γειτονικής μας χώρας.

Αυτός είναι ο εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης και πρώην αρχηγός της Ιντερ.

Εκείνη είναι μια θερμή Αργεντίνα τηλεπερσόνα και ηθοποιός που βρήκε το… λιμάνι της στην Ιταλία.

Μαζί, ωστόσο, αποτελούν τον εύκολο στόχο πολλών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι τους επικρίνουν για την (υπερβολική, είναι η αλήθεια…) παρουσία τους σε αυτά, με συνεχείς αναρτήσεις τόσο των πιο προσωπικών τους στιγμών όσο και των ίδιων τους των παιδιών.

Φυσικά, κάθε ανάρτηση τη βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι και τα Likes πέφτουν σαν το… χαλάζι.

Οπως, αντίστοιχα, και τα κακεντρεχή σχόλια κυρίως απέναντι στο πρόσωπο της Γουάντα, η οποία θεωρείται αντιπαθητική για δύο λόγους: πρώτον, επειδή το 2012 κεράτωσε τον πρώην σύζυγο της, Αργεντίνο Μάξι Λόπες (με τον οποίο έχει τρία παιδιά) με τον 18χρονο, τότε Ικάρντι.

Λίγους μήνες μετά, χώρισε τον Λόπες και παντρεύτηκε τον Μάουρο, με τον οποίο στην πορεία απέκτησε δυο κόρες.

Ο δεύτερος λόγος δεν είναι κουτσομπολίστικος, αλλά άκρως ποδοσφαιρικός: πριν από μερικά χρόνια ο Ικάρντι απέλυσε τον τότε ατζέντη του και προσέλαβε τη Γουάντα ως μάνατζερ του.

Εκτοτε, η (λαλίστατη, ενίοτε και προκλητική) Νάρα έχει ανοίξει ανοικτή κόντρα με τη διοίκηση της Ιντερ, καθώς με συνεχή της ποσταρίσματα καταφέρεται εναντίον των προπονητών που δεν βάζουν τον Μάουρο να παίζει αρκετά.

Η στάση της αυτή είχε ως αποτέλεσμα πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκηση της Ιντερ να αφαιρέσει από τον Ικαρντι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στέλνοντάς του με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα: «Ή λες στη γυναίκα σου να το βουλώσει, ή η καριέρα σου στην ομάδα έλαβε τέλος».

Η 32χρονη τηλεπερσόνα και μάνατζερ του Ικάρντι ποζάρει ηδυπαθώς με φόντο την φανέλα του συζύγου της

Ωστόσο, μια κοινή φωτογράφηση του ζευγαριού πριν από μερικές ημέρες άναψε ακόμη περισσότερο τα αίματα στην κόντρα με την Ιντερ, προκαλώντας μάλιστα και εξαιρετικά αλγεινή εντύπωση σε πολλούς «τιφόζι» της ομάδας.

«Τα 130 γκολ (του Μάουρο με την Ιντερ) δεν ακυρώνονται λόγω μιας φωτογράφησης, ούτε ο Μάουρο ξέχασε να παίζει μπάλα. Μόνο αυτός μπορεί να απαντήσει το κατά πόσο είναι ευτυχισμένος (στην ομάδα) και εγώ θα κάνω ό,τι το καλύτερο για τον ίδιο» έγραψε η Γουάντα στη λεζάντα κάτω από την επίμαχη φώτο στο Instragram , όπου μετράει πάνω από πέντε εκατ. «ακολούθους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Shooting with @mauroicardi ?? #working Thanks for having us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Το μήνυμαά της ήταν σαφές απέναντι στη διοίκηση της Ιντερ: «Αναλογιστείτε τη στάση σας απέναντι στον σύζυγο και πελάτη μου που έχει προσφέρει τόσα στην ομάδα».

Η Νάρα διαβεβαιώνει τον Ικάρντι ότι θα πετύχει αύξηση του συμβολαίου του, που λήγει σε δύο χρόνια, επειδή ο παίκτης αξίζει πολλά περισσότερα από τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που του πρότεινε αρχικά ο σύλλογος ενώ πρόσφατα, ως μάνατζέρ του, έφτασε στο σημείο μέχρι και να… επικρίνει δημόσια τους υπόλοιπους παίκτες της Ιντερ επειδή δεν τροφοδοτούν σωστά τον Μάουρο!

Η φωτογράφηση που εξέπληξε (δυσάρεστα) πολλούς οπαδούς του ζευγαριού

Κάπως έτσι, πολλοί «ιντερίστι» (οπαδοί της Ιντερ) θεωρούν τη Γουάντα κακή επιρροή για τον Μάουρο και την αποκαλούν «Yoko Ono del Inter», δηλαδή «Γιόκο Ονο της Ιντερ», κάνοντας έναν παραλληλισμό με τη σύζυγο του Τζον Λένον στην οποία χρεώνουν τη διάλυσή των Beatles λόγω του τρόπου που «χειραγωγούσε» τον Λένον.

Μάλιστα, με το θέμα Ικάρντι ασχολήθηκε πρόσφατα μέχρι και το «France Football» που κατηγόρησε τη Γουάντα πως χειραγωγεί τον επιθετικό των «νερατζούρι», προκαλώντας σε ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου αναταραχές στην καριέρα του.

«Ο Ικάρντι παίζει σύμφωνα με τις οδηγίες της κυρίας, που τον κυβερνάει όπως ένας αμερικανός πιλότος το drone του. Είναι το αδιαμφισβήτητο αστέρι ενός φημισμένου συλλόγου, η τιμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβαίνει κάθε χρόνο και αρέσει στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Εκεί όμως εμφανίζεται στη σκηνή η Γουάντα και αρχίζουν τα καπρίτσια» αναφέρει με νόημα το γαλλικό αθλητικό περιοδικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...