391
Η Μελάνια Τραμπ στο Κάιρο | REUTERS/Carlo Allegri

Μελάνια Τραμπ: «Εγώ κι αν έχω δεχτεί μπούλινγκ…»

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2018, 18:36
Η Μελάνια Τραμπ στο Κάιρο
|REUTERS/Carlo Allegri

Μελάνια Τραμπ: «Εγώ κι αν έχω δεχτεί μπούλινγκ…»

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2018, 18:36

Η Μελάνια Τραμπ ισχυρίζεται πως είναι το άτομο που έχει δεχθεί το περισσότερο μπούλινγκ στον κόσμο. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δήλωσε στο ABC News πως οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον της είναι εκείνες που την ενέπνευσαν να ξεκινήσει την εκστρατεία «Be Best» κατά του διαδικτυακού, και όχι μόνο, εκφοβισμού.

«Θα μπορούσα να πω ότι είμαι το άτομο που έχει δεχθεί το περισσότερο μπούλινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο», ανέφερε σε συνέντευξή της, που μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στην Αφρική.

Σε ερώτηση για το πώς το μπούλινγκ μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά, ανάμεσά τους και τον γιο της Μπάρον, η Μελάνια είπε πως γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η πρωτοβουλία της εστιάζει στα social media και την διαδικτυακή συμπεριφορά. «Πρέπει να επιμορφώσουμε τα παιδιά για την κοινωνική συμπεριφορά και τη διαχείριση των συναισθημάτων τους, ώστε όταν μεγαλώσουν να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα. Είναι πολύ σημαντικό», τόνισε η ίδια.

Επικριτές της Μελάνια Τραμπ, την έχουν κατηγορήσει ευθέως για υποκρισία, με αφορμή την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δεδομένης της συμπεριφοράς του συζύγου της, Ντόναλντ, στο Twitter, όπου επανειλημμένα έχει εκφραστεί με σκληρά και υποτιμητικά λόγια για τους αντιπάλους του κι όσους θεωρεί «εχθρούς».

«Γνωρίζω πολύ καλά πως ο κόσμος είναι καχύποπτος απέναντί μου στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εχω δεχθεί έντονη κριτική για την δέσμευσή μου σε αυτόν τον σκοπό και ξέρω πως θα συνεχίσω να δέχομαι, αλλά δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να πράττω το σωστό. Είμαι εδώ με έναν σκοπό: να βοηθήσω τα παιδιά και την επόμενη γενιά μας», εξήγησε η Πρώτη Κυρία.

Στη συνέντευξή της στο ABC, η Μελάνια αρνήθηκε πως ασκεί «τον μεγαλύτερο έλεγχο» πάνω στον αμερικανό πρόεδρο, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως συχνά του δίνει «την ειλικρινή συμβουλή» της σχετικά με το ποια μέλη της κυβέρνησης θα έπρεπε να εμπιστεύεται.

«Είναι δύσκολο να κυβερνάς. Πρέπει πάντα να φυλάς τα νώτα σου», σημείωσε. Σχετικά με το ύφος του Ντόναλντ Τραμπ και τις συχνά απαράδεκτες εκφράσεις που χρησιμοποιεί στο Twitter, η Μελάνια Τραμπ είχε σχολιάσει το 2016: «Οπως πάρα πολλοί από εσάς γνωρίζετε, όταν του επιτίθεσαι, τότε αντεπιτίθεται δέκα φορές πιο δυνατά. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, άνδρας ή γυναίκα, αντιμετωπίζει τους πάντες ισότιμα».

Στην ίδια συνέντευξη, ρωτήθηκε σχετικά με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης, δίνοντας μία πολύ ξεκάθαρη απάντηση: «Οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση ή παρενόχληση οφείλουν να μιλήσουν ανοικτά για αυτό. Φτάνει μόνο, να έχουν αδιάσειστα στοιχεία, ώστε να μην αμαυρώνουν ανεπανόρθωτα υπολήψεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...