431
Ο διοργανωτής του Woodstock 50 αλλά και του αρχικού Γούντστοκ του 1969, Μάικλ Λανγκ (αριστερά) μαζί με τον Τζον Φόγκερτι των Creedence Clearwater Revival, ανακοινώνουν τη λίστα με τις συμμετοχές των καλλιτεχνών | REUTERS

Μεγάλα ονόματα στη σκηνή του «Γούντστοκ 50» τον Αύγουστο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 10:40
Ο διοργανωτής του Woodstock 50 αλλά και του αρχικού Γούντστοκ του 1969, Μάικλ Λανγκ (αριστερά) μαζί με τον Τζον Φόγκερτι των Creedence Clearwater Revival, ανακοινώνουν τη λίστα με τις συμμετοχές των καλλιτεχνών
|REUTERS

Μεγάλα ονόματα στη σκηνή του «Γούντστοκ 50» τον Αύγουστο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 10:40

Μεγάλα ονόματα του χθες και του σήμερα της μουσικής θα πάρουν μέρος στο ένα από τα δύο φεστιβάλ που διοργανώνονται τον Αύγουστο για να τιμήσουν την 50ή επέτειο του Γούντστοκ.

Ο συνιδρυτής του θρυλικού φεστιβάλ του 1969, Μάικλ Λανγκ, ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρόν στο Γουότκινς Γκλεν της Νέας Υόρκης. «Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε ιστορικά γκρουπ που ήταν στο πρώτο Γούντστοκ και τα μεγαλύτερα σύγχρονα ονόματα που αγωνίζονται για κοινωνική αλλαγή», δήλωσε ο Λανγκ.

Ετσι, πέντε μήνες νωρίτερα, ο διοργανωτής ανακοίνωσε τη λίστα των καλλιτεχνών: Από το πρώτο Γούντστοκ, το παρόν θα δώσουν οι Dead and Company (τα εναπομείναντα μέλη των Grateful Dead μαζί με νέους καλλιτέχνες), Τζον Φόγκερτι των Creedence Clearwater Revival, Σαντάνα, Τζον Σεμπάστιαν, Κάντρι Τζο Μακντόναλντ, Canned Heat και Hot Tuna.

Μαζί τους, θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα του χιπ χοπ: Jay-Z, Chance the Rapper, Run the Jewels, Common, Earl Sweatshirt, Βινς Στέιπλς και Princes Nokia.

O Jay-Z θα εκπροσωπήσει το χιπ-χοπ, άγνωστο αν θα είναι μαζί του και η Μπιγιονσέ – Reuters

Από τον χώρο του ροκ, θα βρίσκονται στη σκηνή ο Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin, οι Killers, οι Raconteurs του Τζακ Γουάιτ, οι Greta Van Fleet, οι Black Keys, οι Cage the Elephant, η Κόρτνεϊ Μπάρετ, οι Boygenius και ο Γκάρι Κλαρκ Τζούνιορ.

Ο Μπράντον Φλάουερς, τραγουδιστής των Killers – Reuters

Την ποπ θα εκπροσωπήσουν οι Μάιλι Σάιρους, Μάγκι Ρότζερς, Χάλσι και Τζανέλ Μονέ.

Η Μάιλι Σάιρους, από τα δημοφιλέστερα ονόματα της ποπ μουσικής σήμερα στην Αμερική – Reuters

Τέλος, στη σκηνή θα βρεθούν και τα μεγάλα ονόματα της κάντρι μουσικής Αντερσον Ιστ, Στέρτζιλ Σίμπσον, Μάργκο Πρινς και Μπράντι Κάρλαϊλ.

Τα εισιτήρια για τις τρεις μέρες στο Watkins Glen, 16-18 Αυγούστου, θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Απριλίου.

Το Μπέθελ Γουντς, όπου θα γίνει το φεστιβάλ για την 50ή επέτειο του θρυλικού Γούντστοκ

Τις ίδιες μέρες, σε απόσταση 240 χιλιομέτρων, εκεί που έγινε το αρχικό Γούνστοκ, θα εμφανιστούν στο πλαίσιο του Bethel Woods Music and Culture Festival οι Ρίνγκο Σταρ, Σαντάνα, Αρλο Γκάθρι, Edgar Winter Band, Doobie Brothers κα. Τα αρχικά σχέδια ήταν για ένα τριήμερο φεστιβάλ στα βήματα του αρχικού, αλλά τελικά οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τρεις ξεχωριστές συναυλίες, μειώνοντας τις προσδοκίες των μουσικόφιλων.

Στο Μπέθελ Γουντς της Νέας Υόρκης, όπου έγινε το Γούντστοκ το 1969, θα διοργανωθούν τρεις ξεχωριστές συναυλίες για την 50ή επέτειο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...