499
Η Αντζελίνα Τζολί με την Ζαχάρα αγκαλιά και ο μικρός Μάντοξ στους ώμους του Μπραντ Πιτ, στην Ινδία το 2006 | EPA/STR

Λάβρος κατά του Μπραντ Πιτ ο μεγαλύτερος υιοθετημένος γιος

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2021, 20:19
Η Αντζελίνα Τζολί με την Ζαχάρα αγκαλιά και ο μικρός Μάντοξ στους ώμους του Μπραντ Πιτ, στην Ινδία το 2006
| EPA/STR

Λάβρος κατά του Μπραντ Πιτ ο μεγαλύτερος υιοθετημένος γιος

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2021, 20:19

Το προ ετών και λόγω «αγεφύρωτων διαφορών» διαζύγιο των χολιγουντιανών αστέρων Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ δεν έκλεισε την παρένθεση του γάμου τους, και μέχρι σήμερα οι δυο τους βολοδέρνουν για τον διαχωρισμό των περιουσιακών στοιχείων και της επιμέλειας των παιδιών τους. Μπανάλ ίσως, συμβαίνουν και σε άλλους αυτά, ωστόσο εδώ μιλάμε για μία από «τις καλύτερες οικογένειες», και εξ αυτού και το ευγενικό ενδιαφέρον ή η χυδαία περιέργεια του κόσμου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, λοιπόν, η αδυσώπητη μάχη τους, έτσι δεν μπορεί να εκπλήσσεται κανείς διαβάζοντας ότι σε αυτήν οι πρώην αγαπημένοι σύζυγοι και νυν αβυσσαλέοι εχθροί ρίχνουν χωρίς πολλή σκέψη και «υπερόπλα».

Στα τελευταία περιλαμβάνεται και η πρόθεση του μεγαλύτερου γιου τους, του 19χρονου Μάντοξ, υιοθετημένου Καμποτζιανού, να αποποιηθεί το πατρικό επώνυμο και να το αντικαταστήσει με το επώνυμο της μητέρας του. Λέγεται ότι ήδη ο Μάντοξ το πράττει σε ανεπίσημο επίπεδο αυτό και ότι είναι αποφασισμένος να το κάνει και σε επίσημο, να αλλάξει δηλαδή το επώνυμό του σε σκέτο Τζολί με όλους τους τύπους του αμερικανικού νόμου.

Το πρώην ζευγάρι ευτυχισμένο μαζί το 2014 (EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

Αν όλα αυτά αληθεύουν, είναι σε μέγιστο βαθμό προσβλητικά για τον Πιτ, θα τον πικράνουν ως άνδρα, πιθανώς και ως φιλάνθρωπο που επιχείρησε και κατάφερε υιοθεσίες. Αλλά μακροπρόθεσμα ίσως γίνουν ενοχλητικά και για τον νεαρό που τώρα θέλει να διαγράψει από τη ζωή του έναν από τους δύο ανθρώπους που τον υιοθέτησαν και τον μεγάλωσαν με τα λεφτά τους.

Από πηγές «κοντά στη ηθοποιό», όπως λέει η Corriere della Sera, διοχετεύονται προς τα media οι πληροφορίες ότι η ίδια θα παλέψει για την επιμέλεια και ότι ο Μάντοξ σε λίγο καιρό θα ονομάζεται Τζολί. Επίσης, ότι ο νεαρός προσφάτως κατέθεσε εναντίον του πατέρα του.

Εκτός από τον δεκαεννιάχρονο, οι Τζολί-Πιτ έχουν άλλα πέντε τέκνα: τον υιοθετημένο Βιετναμέζο Παξ, 17 ετών, την υιοθετημένη Αφρικανή  Ζαχάρα, 16 ετών, τον Σίλοχ, 14 ετών,  και τα δίδυμα Νοξ (αγόρι) και Βιβιέν (κορίτσι), 12 ετών. Ολα αυτά τα παιδιά («η συμμορία Τζολί-Πιτ» όπως έγραφαν κάποτε τα αμερικανικά φύλλα) θα κληθούν να καταθέσουν για το τι και για το πώς του πρώην ζεύγους που έφτασε στα μαχαίρια.

Η Τζολί και τα υπόλοιπα παιδιά της, το 2019 (EPA/ETIENNE LAURENT)

Φημολογείται πως θα πουν ότι, νωρίτερα από τα μαχαίρια, μέσα στο σπίτι τους είχαν βγει τα μπουκάλια, ότι μεθοκοπούσε ο Πιτ και έκανε κακό μεθύσι, άγριο, ότι έτσι γινόταν βίαιος και επικίνδυνος τύπος, κ.λπ.. Βαριές κατηγορίες, βγαλμένες από σενάρια φιλμ σαν αυτά στα οποία πρωταγωνίστησαν οι Τζολί και Πιτ.

Είναι άλλη μία θλιβερή εξέλιξη μίας διαλυμένης πλέον σχέσης που κάποτε συγκλόνισε το Χόλιγουντ με το μύθο του τέλειου ζεύγους με τα πολλά παιδιά και την περίσσια αγάπη… Πάντως το 2016 με απόφαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Λος Αντζελες ο Πιτ είχε απαλλαγεί από ορισμένες καταγγελίες περί κακοποίησης παιδιών. Η υπόθεση αφορούσε περιστατικό σε αεροπλάνο από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη με τον ηθοποιό και τυον Μάντοξ να πρωταγωνιστούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...