230
Θλιβερή η αυτοκριτική Τσίπρα, ψάχνει στασίδι, σχολίασε δηκτικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα τελευταία «mea culpa» του πρώην πρωθυπουργού για την εποχή της διακυβέρνησής του | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας έγινε ώστε τύποι σαν τον Τσίπρα να μην εξαπατήσουν ξανά τους πολίτες

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2024, 12:01
Θλιβερή η αυτοκριτική Τσίπρα, ψάχνει στασίδι, σχολίασε δηκτικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα τελευταία «mea culpa» του πρώην πρωθυπουργού για την εποχή της διακυβέρνησής του
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Κωνσταντοπούλου: Η Πλεύση Ελευθερίας έγινε ώστε τύποι σαν τον Τσίπρα να μην εξαπατήσουν ξανά τους πολίτες

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2024, 12:01

Καυστική έναντι της επιχειρούμενης αυτοκριτικής Τσίπρα για τα πεπραγμένα του στη διακυβέρνηση της χώρας εμφανίστηκε σε δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την Τετάρτη, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Χαρακτηρίζοντας «σκάνδαλο» την υπόθεση Novartis και «ξεκάθαρο εκβιασμό» τον «περίφημο» διαγωνισμό Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε και στο ερώτημα αν ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει με τις τελευταίες τοποθετήσεις-παρεμβάσεις του, να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο.

Και ήταν ιδιαίτερα δηκτική:

«Η Πλεύση Ελευθερίας έγινε ώστε τύποι σαν τον Αλέξη Τσίπρα να μην εξαπατήσουν ξανά τον κόσμο»,  σχολίασε κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό «ως έναν άνθρωπο που καταπάτησε και έκανε κουρελόχαρτο την εμπιστοσύνη του κόσμου».

«Διαχρονικά», τόνισε, οι κυβερνήσεις θέλησαν να ελέγξουν τη Δικαιοσύνη και η κυβέρνηση Τσίπρα το έκανε με πολύ προκλητικό τρόπο. Το πιο τραυματικό ήταν στην υπόθεση για το Μάτι, διά της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που παρενέβαινε να προστατεύσει υπουργούς, αυτοδιοικητικούς από τις ποινικές κατηγορίες. Αντίστοιχα το ίδιο κάνει και η σημερινή κυβέρνηση για τα Τέμπη».

Αλλά και για τη σημερινή κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι υπάρχει ζήτημα διαφάνειας στη λειτουργία του, «αν δηλαδή δέχεται οικονομική ενίσχυση που είναι μη επιτρεπόμενη με βάση της αρχές της διαφάνειας».

«Βλέπω –είπε– ένα κόμμα που λέει ότι πρεσβεύει την αρχή της διαφάνειας, αλλά δέχεται εύκολα χρηματοδοτήσεις που δεν μπορούν να υπαχθούν στις εγγυήσεις της διαφάνειας», παρατήρησε με νόημα  η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...