193
|

Eπαθε εγκεφαλικό ο Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2020, 09:32

Eπαθε εγκεφαλικό ο Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2020, 09:32

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και παραμένει υγιής, δήλωσε την Τρίτη, ο ιατρός του, κληθεις να σχολιάσει όσα αναφέρονται στο βιβλιο «Ο Ντοναλντ Τραμπ κατά των ΗΠΑ», όπου μεταξύ άλλων αφήνεται να εννοηθεί ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ήταν έτοιμος για την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής ιατρικής επίσκεψης του Τραμπ πέρυσι.

Στο βιβλίο ο δημοσιογράφος των New York Times Μάικλ Σμιντ αναφέρει ότι σύμφωνα με τα όσα λέγονταν στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου τον περασμένο Νοέμβριο (όταν και έγινε η επίσκεψη), ο αμερικανός αντιπρόεδρος είχε τεθεί σε ετοιμότητα για την ανάληψη προεδρικών εξουσιών στην περίπτωση που ήταν αναγκαίο να χειρουργηθεί ο Τραμπ κια να του υποβληθεί σε αναισθησία.

«Δεν θυμάμαι να έχω ενημερωθεί για να είμαι σε ετοιμότητα», δήλωσε από την πλευρά του ο Μάικ Πενς σε συνέντευξή του στο Fox News. Παραδέχθηκε ωστόσο πως είχε ενημερωθεί ότι ο πρόεδρος είχε ένα ιατρικό ραντεβού.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν υπέστη, αλλά ούτε και εξετάστηκε για εγκεφαλικό ή ελαφρύ εγκεφαλικό ή κάποια οξεία καρδιαγγειακή έκτακτη ανάγκη, όπως λανθασμένα έχει αναφερθεί από τα ΜΜΕ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του, ο ιατρός του προέδρου Τραμπ, δρ Σον Κόνλι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...