278
Το ζεύγος Κορίνα και Μίχαελ Σουμάχερ σε παλιότερες ευτυχισμένες ημέρες | Facebook

Κορίνα Σουμάχερ: «Ο Μίχαελ ξέρει να παλεύει»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 13:36
Το ζεύγος Κορίνα και Μίχαελ Σουμάχερ σε παλιότερες ευτυχισμένες ημέρες
|Facebook

Κορίνα Σουμάχερ: «Ο Μίχαελ ξέρει να παλεύει»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 13:36

Η σύζυγος του Μίχαελ Σουμάχερ έπειτα από χρόνια σιωπής έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, μέσα από ένα σημείωμα με συγκεκριμένο παραλήπτη. Η 49χρονη Κορίνα Σουμάχερ η οποία είναι παντρεμένη με τον συνομήλικό της, γερμανό οδηγό της Formula 1 εδώ και 23 χρόνια, περιέγραψε τον άνδρα της ως «μαχητή» ο οποίος «δεν θα σταματήσει να παλεύει για τη ζωή του».

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, το σημείωμα το έστειλε στην γερμανίδα μουσικό Σάσα Χέρσενμπαχ, η οποία συνέθεσε προς τιμήν του το τραγούδι «Born To Fight» (Γεννημένος να αγωνίζεται). Η μουσικός έστειλε το τραγούδι ηχογραφημένο και σε cd στη σύζυγο του Σουμάχερ.

Η Χέρσενμπαχ είπε πως δεν περίμενε ποτέ να λάβει κάποια απάντηση. Κι όμως! Η απάντηση ήρθε και ήταν πολύ συγκινητική. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμά σας και το όμορφο δώρο σας, το οποίο μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι πολύ παρήγορο να λαμβάνουμε τόσες ευχές για ανάρρωση. Δίνει δύναμη στην οικογένειά μας. Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Μίχαελ είναι μαχητής και δεν εγκαταλείπει ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κορίνα Σουμάχερ στην γερμανίδα μουσικό.

Η γερμανίδα μουσικός αποκάλυψε την ύπαρξη του χειρόγραφου σημειώματος που έλαβε από την Κορίνα Σουμάχερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Bunte. «Δεν περίμενα ποτέ να πάρω κάποια απάντηση. Το γράμμα ήταν γραμμένο και υπογεγραμμένο από την Κορίνα. Μου έγραψε πως είναι ευγνώμων και πως η κίνησή μου βοήθησε εκείνη και τα παιδιά της να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν».

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς η Κορίνα Σουμάχερ έστειλε το γράμμα. Πάντως η Χέρσενμπαχ έγραψε το τραγούδι τον Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή έναν χρόνο μετά το ατύχημα στο σκι του Μίχαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Αλπεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...