590
Η εγκυμονούσα Πέρι στο σπίτι της | Facebook / Κaty Perry

Κέιτι Πέρι: «Το 2017 έπιασα πάτο αλλά ανένηψα γιατί είμαι χαμαιλέων»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 20:37
Η εγκυμονούσα Πέρι στο σπίτι της
|Facebook / Κaty Perry

Κέιτι Πέρι: «Το 2017 έπιασα πάτο αλλά ανένηψα γιατί είμαι χαμαιλέων»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 20:37

Η Κέιτι Πέρι δηλώνει πλέον ευτυχισμένη και… ξανανιωμένη.

Της το χρώσταγε, όπως λέει, η ειμαρμένη, μετά την τόση ταλαιπωρία στην οποία την υπέβαλε δυο χρόνια πριν, στο επάρατο, για την ίδια, έτος 2017, όταν χτύπησε… πάτο, όπως λέει.

Χωρισμοί, επαγγελματικές αποτυχίες, μια κατάθλιψη, μέχρι και σκέψεις για αυτοκτονία πέρασαν από το κεφάλι της, όπως παραδέχτηκε σε δυο συνεντεύξεις που έδωσε στο καναδικό ραδιόφωνο CBC και στην ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera.

Η ποπ σταρ είπε ότι αγωνίστηκε για την ψυχική της υγεία, όταν στα τέλη του 2017 χώρισε από τον (νυν σύζυγό της) Ορλάντο Μπλουμ την ίδια περίοδο που η καριέρα της έπαιρνε την κάτω βόλτα.

«Η καριέρα μου ήταν σε μια συνεχή τροχιά ανόδου και μετά πήρε μία μικρή τροπή, όχι τόσο μεγάλη αν το δεις αντικειμενικά. Αλλά για μένα ήταν ένα σεισμός» είπε και πρόσθεσε ότι η μη αναμενόμενη αποδοχή του άλμπουμ της «Witness», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017, «κυριολεκτικά με έκοψε στη μέση».

«Είχα χωρίσει με τον σύντροφό μου, με τον οποίο τώρα περιμένουμε παιδί, και μετά ήμουν ενθουσιασμένη και περίμενα να απογειωθώ με τον επόμενο δίσκο μου, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ και απλά κατέρρευσα» συμπλήρωσε.

«Η ευγνωμοσύνη έσωσε τη ζωή μου, γιατί αν δεν την έβρισκα τότε θα είχα βυθιστεί στη θλίψη και μάλλον θα είχα αυτοκτονήσει, αλλά βρήκα τους τρόπους για να είμαι ευγνώμων για όσα πράγματα είχα τότε», είπε η Πέρι, προσθέτοντας με νόημα το γνωστό… ουδέν κακόν αμιγές καλού.

«Ηταν τόσο σημαντικό για μένα να καταρρεύσω ψυχικά ώστε να μπορέσω μετά να ολοκληρωθώ με διαφορετικό τρόπο. Και να δω τον κόσμο με άλλο μάτι, από το να ζω απλώς σαν μια διψασμένη ποπ σταρ όλη την ώρα», ανέφερε, ενώ υποστήριξε ότι για να αντιμετωπίσει τα ψυχικά της προβλήματα στράφηκε στην πίστη της.

«Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα λόγω της σχέση μου με τον Θεό» τόνισε.

Πέρι και Μπλουμ τον Νοέμβριο του 2019 σε διακοπές, στις Πυραμίδες της Γκίζας

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα, η 35χρονη Πέρι παραδέχθηκε ότι της έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση η ιδέα να γίνει μητέρα.

«Μου έδωσε δύναμη. Κατάλαβα ότι δεν είμαι μόνη μου στον κόσμο αυτό. Ετσι είμαι: είμαι χαμαιλέων, είμαι περίεργο και διερευνητικό πλάσμα», τονίζει, ενώ στη συνέχεια καταθέτει την άποψη της για όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα της.

«Το αμερικανικό όνειρο υπάρχει και θα έπρεπε να είναι εφικτό για όλους αλλά δυστυχώς δεν είναι. Αυτό είναι πλέον σαφές. Χρειάζεται μια αλλαγή, χρειαζόμαστε μια επανάσταση και είμαι πεπεισμένη ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στον κόσμο από την κακία – απλά, το κακό κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο και κρότο», επισημαίνει ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα ήθελε η κόρη της να μεγαλώσει στην Αμερική του Τραμπ.

«Οχι, όχι, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Αλλά είμαι εξαιρετικά αισιόδοξη για το μέλλον».

Η Πέρι είχε μιλήσει ξανά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την κατάθλιψη στην Vogue Australia το 2018, λέγοντας τότε ότι «κατά περιόδους έρχομαι αντιμέτωπη με την κατάθλιψη». Νωρίτερα φέτος αναφέρθηκε ξανά για την επαγγελματική κάμψη που σημείωσε το 2017 λέγοντας ότι το επερχόμενο άλμπουμ της θα εξερευνήσει αυτό το ταξίδι.

«Κάποια στιγμή ήμουν κλινικά καταθλιπτική και ξέρετε έπρεπε να καταλάβω κάποια πράγματα και να διανύσω μία διαδρομή. Νομίζω ότι αυτό που έρχεται μουσικά είναι τραγούδια για το ταξίδι μου αυτό και φτάνοντας στο σημερινό σημείο που είμαι καλά» είχε πει τότε η ποπ σταρ.

Η Πέρι με τον Μπλουμ γνωρίστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες το 2016, χώρισαν στα τέλη του 2017 αλλά επανασυνδέθηκαν τον επόμενο χρόνο και το 2019 αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ νωρίτερα φέτος ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...