307
Κεγκέρογλου και Τόσκας στη Βουλή. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε το γεγονός ότι ο παραιτηθείς αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Κεγκέρογλου για Τόσκα: Είναι μπιτ άχρηστος – εμείς τον είχαμε πορτιέρο στον Μπεγλίτη, όχι υπουργό

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 10:30
Κεγκέρογλου και Τόσκας στη Βουλή. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε το γεγονός ότι ο παραιτηθείς αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Κεγκέρογλου για Τόσκα: Είναι μπιτ άχρηστος – εμείς τον είχαμε πορτιέρο στον Μπεγλίτη, όχι υπουργό

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 10:30

Τις αδυναμίες των ανθρώπων που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για την προστασία των πολιτών –και αναδείχθηκαν με τραγικό τρόπο στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά– κατέδειξε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6», ο κ. Κεγκέρογλου μίλησε με σκληρά λόγια τόσο για τον πρώην αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα (ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προτού μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ), όσο και για τον παραιτηθέντα γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη.

«Εμείς τον Νίκο Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του (πρώην αν. υπουργού Αμυνας) Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι μπιτ άχρηστος», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, απαντώντας σε σχόλια ότι ο κ. Τόσκας προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Με σκληρές εκφράσεις αναφέρθηκε και στον ρόλο της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και του πρώην γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.

«Οι άνθρωποι της Περιφέρειας είναι άχρηστοι, δεν μπορούν να βάλουν την μια πέτρα πάνω στην άλλη. Μπιτ άχρηστος είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, ο κ. Κεγκέρογλου είπε: «Ο κ. Τσίπρας, έχει τεράστιες ευθύνες γιατί σε όλους τους τομείς έχει επιλέξει οσφυοκάμπτες, ανθρώπους που έγλειφαν. Που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν καταδότες και δεν έχουν επιλεχθεί με βάση τις δυνατότητές τους, αλλά επειδή υποστηρίζουν την κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας δε, τις περιβόητες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι οι νεκροί θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης, ανέφερε ότι «στην Κρήτη λένε ότι ο Πολάκης θολώνει την εικόνα της Κρήτης».

Κατά τα άλλα, αναφερόμενος στις μεταγωγές Κουφοντίνα και Ξηρού, σχολίασε, «η μόνη στοργή που δείχνει αυτή η κυβέρνηση είναι προς τους τρομοκράτες, σε ανθρώπους που αφαίρεσαν ζωές, έχουν μια επιλεκτική σχέση μαζί τους. Έχουν ιδιαίτερη μέριμνα και πολιτική προκειμένου να διευκολύνουν τη ζωή τους. Δεν πιστεύω ότι το έκανε για να αλλάξει την ατζέντα, αλλά για να δελεάσει ένα συγκεκριμένο ακροατήριο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...