263
Μία συνάντηση μετά από δύο εβδομάδες... | twitter

Ο Τσίπρας δέχτηκε πυρόπληκτους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 22:52
Μία συνάντηση μετά από δύο εβδομάδες...
|twitter

Ο Τσίπρας δέχτηκε πυρόπληκτους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 22:52

Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική και μία εβδομάδα μετά από την «αμήχανη» και βιαστική επίσκεψη στο Μάτι, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου τις συντονιστικές επιτροπές των κατοίκων από τους πυρόπληκτους οικισμούς στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά.

Κατά την επίσημη γραμμή πληροφόρησης η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τις επιτροπές κατοίκων από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές κράτησε περίπου τρεις ώρες.

Μεταξύ άλλων οι κάτοικοι έθεσαν στον κ. Τσίπρα αιτήματα σχετικά με τις τρέχουσες ανάγκες τους και την δόμηση.

Σε αναρτήσεις του στο Twitter ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι η συνάντηση ήταν «πολύ εποικοδομητική» κι ότι οι πολίτες του έθεσαν «σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε την μάχη της αποκατάστασης».

«Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Οπως έγινε γνωστό, στη συνάντηση μετείχαν και οι υπουργοί Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Δεν έγινε σαφές αν παρίστατο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος τις προηγούμενες δύο εβδομάδες είχε αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς με απογοητευτικά για την κυβέρνηση και τον ίδιο Πρωθυπουργό αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...