351
Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από το εσωτερικό του καταστήματός της | Amazon

Κατάστημα ρούχων χωρίς… προσωπικό ανοίγει η Amazon!

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2022, 08:01
Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από το εσωτερικό του καταστήματός της
| Amazon

Κατάστημα ρούχων χωρίς… προσωπικό ανοίγει η Amazon!

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2022, 08:01

Μετά τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, η Amazon επεκτείνει την παρουσία της και τις δραστηριότητες και σε φυσικούς χώρους. Οπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times του Λονδίνου, η Amazon ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, το οποίο, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα καταστήματα του εμπορικού γίγαντα του Διαδικτύου, θα ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες. Το κατάστημα θα βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο του Λος Αντζελες, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα γίνουν τα εγκαίνιά του. Η εταιρεία αφήνει να διαρρεύσει ότι αυτό θα γίνει εντός των προσεχών μηνών. 

Το κατάστημα ονομάζεται The Amazon Style και θα χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία θα μπορεί να κατανοήσει τις προτιμήσεις του πελάτη και να του κάνει κάποιες προτάσεις για αγορές που να ταιριάζουν όχι μόνο στον σωματότυπο του αλλά και στη γενικότερη εξωτερική του εμφάνιση. Το κατάστημα θα συνεργάζεται σύμφωνα με τα στελέχη της Amazon με όλες τις γνωστές και εμπορικά πετυχημένες εταιρείες ρουχισμού. 

Οι πελάτες δεν θα χρειάζεται να βλέπουν ή να δοκιμάζουν πολλά ρούχα. Θα βλέπουν ένα ρούχο που τους αρέσει και σκανάροντας τον κωδικό του, θα μπορούν στη συνέχεια, σε μια οθόνη αφής, να δουν τα χρώματα και τα μεγέθη που είναι διαθέσιμα, καθώς και τα σχόλια άλλων πελατών για αυτό το ρούχο. Αν δουν κάποιο ρούχο που τους ενδιαφέρει, θα στέλνουν ένα μήνυμα μέσω του συστήματος και θα κατευθύνονται στο δοκιμαστήριο όπου θα βρίσκουν το ρούχο να τους περιμένει για πρόβα. Αν θέλουν να δοκιμάσουν το ρούχο σε άλλο χρώμα ή μέγεθος, θα ακολουθούν την ίδια διαδικασία μηνυμάτων και σε λίγα λεπτά το ρούχο που ζήτησαν θα βρίσκεται στη διάθεσή τους. 

Σε περίπτωση που κάποιος βρει αυτό που θέλει, θα στέλνει το σχετικό μήνυμα και θα πηγαίνει στο ταμείο, όπου θα τον περιμένει το ρούχο για να πληρώσει και να το αποκτήσει.

Οι τιμές των συγκεκριμένων ρούχων στο κατάστημα θα είναι ίδιες με αυτές στις οποίες πωλούνται και μέσω του site της Amazon. Οι πελάτες του καταστήματος θα μπορούν να πληρώνουν μέσω βιομετρικού συστήματος πληρωμών, με την παλάμη Amazon One.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...