321
Πριν από την πτώση: Ο Κέβιν Σπέισι σε εκδήλωση απονομής βραβείων το 2017 | REUTERS/Eduardo Munoz Alvarez//File Photo

«Καίει» τον Κέβιν Σπέισι βίντεο που τον δείχνει να θωπεύει νεαρό

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 13:14
Πριν από την πτώση: Ο Κέβιν Σπέισι σε εκδήλωση απονομής βραβείων το 2017
|REUTERS/Eduardo Munoz Alvarez//File Photo

«Καίει» τον Κέβιν Σπέισι βίντεο που τον δείχνει να θωπεύει νεαρό

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2018, 13:14

Με ένα βίντεο το οποίο φέρεται να τον εικονίζει να θωπεύει έναν νεαρό θα έλθει αντιμέτωπος ο Κέιβιν Σπέισι στο δικαστήριο όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός 18χρονου.

Η εκδίκαση έχει οριστεί για τις 7 Ιανουαρίου σε δικαστήριο στην Μασαχουσέτη, γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Το περιστατικό είχε συμβεί στο Ναντάκετ της Μασαχουσέτης πριν από δύο χρόνια, στις 7 Ιουλίου 2016.

Ο νεαρός που έκανε τη καταγγελία εργαζόταν στο κλαμπ Car όπου γνώρισε τον Σπέισι. Ηταν 18 ετών, αν και στον ηθοποιό είπε ότι είναι 23 ετών.

Ο Σπείσι φέρεται να τον κέρασε ποτά, να υπερηφανεύτηκε για το μέγεθος του πέους του και να προσπάθησε να τον πείσει να πάνε στην κατοικία του. Ακόμη, ο ηθοποιός φέρεται να άγγιξε τα πόδια του νεαρού και ότι, αφού κατέβασε το φερμουάρ του 18χρονου, άρχισε να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα.

Ο 18χρονος δηλώνει ότι ήταν σε σύγχυση κυρίως γιατί φοβόταν ότι θα τον τιμωρούσαν επειδή πίνει την ώρα της εργασίας.

Προσπάθησε να ξεφύγει από τον Σπέισι ενώ επιχείρησε να ενημερώσει και τη φίλη του.

Αυτή δεν τον πίστεψε και τότε ο νεαρός αναγκάστηκε να της στείλει ένα βίντεο στο Snapchat όπου φαίνεται ότι ο ηθοποιός να τον χαϊδεύει. Αυτό είναι το βίντεο που «καίει» σήμερα τον ηθοποιό.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού εξηγούν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να υπάρξει και δίωξη και επισημαίνουν ότι ο νεαρός περίμενε για πάνω από ένα χρόνο για να πάει στις Αρχές. Όσο για το επίμαχο βίντεο, σημειώνουν ότι εμφανίζει ένα χέρι να αγγίζει ένα πουκάμισο και όχι κάτι ανάρμοστο.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, λίγη ώρα αφότου είχε ανακοινωθεί η δικάσιμος για τις 7 Ιανουαρίου, ο Κέβιν Σπέισι είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο έμμεσα επιχειρούσε να απαντήσει στις κατηγορίες σε βάρος του υποδυόμενος τον Φρανκ Αντεργουντ, τον ήρωα του σίριαλ «House of Cards» όπου πρωταγωνιστούσε.

«Ξέρω τι θέλετε, να επιστρέψω», έλεγε στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο που ήταν γυρισμένο σε μια κουζίνα, με τον Σπέισι να φορά ποδιά με αγιοβασίληδες…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...