521
O,τι απέμεινε από την κόκκινη Ferrari στη διαχωριστική νησίδα | INTIMEnews

«Ηταν σαν να γινόταν σεισμός»: Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το τρομακτικό τροχαίο με τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού στη Βούλα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2022, 10:29
O,τι απέμεινε από την κόκκινη Ferrari στη διαχωριστική νησίδα
|INTIMEnews

«Ηταν σαν να γινόταν σεισμός»: Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το τρομακτικό τροχαίο με τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού στη Βούλα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2022, 10:29

«Ηταν σαν να γινόταν σεισμός». Με τις λέξεις αυτές περιέγραψε η οδηγός άλλου αυτοκινήτου το βράδυ της Πέμπτης στην Παραλιακή την ταχύτητα με την οποία πέρασε από δίπλα της η κόκκινη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού, δευτερόλεπτα πριν από το μοιραίο τροχαίο.

Η γυναίκα ήταν από τους πρώτους που σταμάτησαν στο σημείο, μαζί με έναν ακόμη οδηγό, για να βοηθήσουν.

Οπως περιέγραψε στο protothema.gr, ενώ οδηγούσε στη μεσαία λωρίδα της Παραλιακής με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, στο ύψος της Βούλας, μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα από τη δεξιά λωρίδα, η κόκκινη Ferrari.

Ηταν τέτοια η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της, Τζώρτζης Μονογυιός, που αμέσως πάτησε το φρένο τρομαγμένη από τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε το super car. «Ηταν σαν να γινόταν σεισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά τη συμβολή της Παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η κόκκινη Ferrari έστριψε δεξιά με κατεύθυνση τα Λιμανάκια. Λόγω υπερβολικής ταχύτητας, όμως, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και λίγο μετά το φανάρι για Βάρης – Κορωπίου, στο ύψος του παλιού περιπτέρου «Κουτάλα», το αυτοκίνητο φεύγει από τον δρόμο και καταλήγει σε δέντρο πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή και η Ferrari παίρνει σχεδόν αμέσως φωτιά.

Η αυτόπτης μάρτυρας μαζί με έναν άλλον οδηγό που περνούσε από το σημείο, ήταν από τους πρώτους που σταμάτησαν να βοηθήσουν. Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή της, από τη δεξιά πόρτα της διαλυμένης Ferrari κατάφερε να βγει η συνοδηγός, η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου.

«Είδα το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβα γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες και αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Εμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο», δήλωσε στο Μega κάτοικος της περιοχής που είδε τον πυκνό καπνό (από τη φωτιά στο αυτοκίνητο) και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του να δει τι είχε γίνει.

«Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της Παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο. [Στο διαχωριστικό διάζωμα] υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μιας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», ανέφερε στην περιγραφή του (δείτε τη κάτω).

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, πατέρας δύο παιδιών, γέννημα – θρέμμα της Μυκόνου (αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού) είχε μόλις παραλάβει τη Ferrari 488 Pista. Στην παραλαβή του super car τον συνόδευσαν και φίλοι του που τον ακολούθησαν στη συνέχεια στη διαδρομή από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη.

«Περί ώρα 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», ανέφερε στην κατάθεσή του ένας από τους φίλους του θύματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...