• Το κρυφό «μήνυμα» Καραμανλή πέρασε ανάμεσα από την Ολγα και την Ελενα

    Ανάμεσα στην Ολγα Κεφαλογιάννη και την Ελενα Ράπτη κάθησε ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της παρθενικής εμφάνισης του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ομως, κανένας «κύκλος» δεν εξήγησε τι μήνυμα ήθελε να στείλει ο «πρόεδρος της καρδιάς» των νεοδημοκρατών που, σημειωτέον, γελούσε συνέχεια και γενικά δεν είχε συμπεριφορά ανθρώπου που συνειδητοποιεί ότι μόλις ηττήθκε ο «Καραμανλισμός».
    Για όποιον όμως μιλάει τα «καραμανλικά», το μήνυμα είναι σαφές: στην πιο επίζηλη θέση της αίθουσας, ανάμεσα στην ωραιότερη ξανθιά και την ωραιότερη μελαχροινή της κοινοβουλευτικής ομάδας, κάθεται μόνο ο αρχηγός. Ο πραγματικός αρχηγός της αγέλης. Οπότε, όσο ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και ο Ευάγγελος Αντώναρος καταναλώνουν άπειρες εργατοώρες προσπαθώντας να πείσουν ότι έκαναν καλά τη δουλειά τους ως «κύκλοι Καραμανλή» στις εσωκομματικές εκλογές, οι πρόεδρος ακολουθώντας το δόγμα «έλα μωρέ, μια ζωή την έχουμε, σιγά μη σκάσω από τη στεναχώρια μου», τα είπε όλα με μια κίνηση που μεταφράζεται ως εξής: «Ο Καραμανλισμός μπορεί να έχασε. Ο Καραμανλής όμως, ποτέ».

  • Η Ολγα (Γεροβασίλη) τρέμει (από τα νεύρα της) για τις ενοχλητικές ερωτήσεις στην ΕΡΤ

    Όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος πήγαινε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη και του Φάνη Παπαθανασίου εκείνο το πρωί της Πέμπτης, πίστευε ότι έχει μπροστά της ένα ευχάριστο διάλειμμα πριν ξεκινήσει την ημέρα της και αρχίσουν τα δύσκολα του τύπου «η κυβέρνηση μάχεται κατά του πελατειακού κράτους και της οικογενειοκρατίας» (σ.σ.: ναι, είναι δύσκολο να το πεις χωρίς να σε πιάσουν τα γέλια). Στο κάτω-κάτω για κάτι τέτοια ανοίγεις την ΕΡΤ. Για να σε ξεκουράζουν με τις ερωτήσεις τους οι υπάλληλοί σου.
    Γι’ αυτό και ξαφνιάστηκε δυσάρεστα όταν διαπίστωσε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη, της έκανε κανονικές ερωτήσεις για το θέμα των μεταλλείων στις Σκουριές. Και πήρε ύφος προϊσταμένου που βλέπει τους υφισταμένους του να του αντιμιλούν. Οπότε επιστρατεύθηκε το βαρύ οπλοστάσιο με εκφράσεις όπως «… κυρία μου» (σ,σ.: Μετάφραση: «σιγά μη μπω στον κόπο να θυμάμαι το όνομά σου»), «τι δεν καταλαβαίνετε;» (σ.σ.: Μετάφραση: «δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μου αντιμιλάς;») και «παρακαλώ να διορθώσετε» (σ.σ.: Μετάφραση: «την έβαψες»).
    Φυσικά αξίζει να παρατηρήσει κανείς το εμβρόντητο ύφος της Όλγας Γεροβασίλη στο συγκεκριμένο απόσπασμα:

  • Ο Ηλίας Ψινάκης σκουπίζει και ποζάρει (ή το αντίθετο)

    • psinakis-708_3
      Ο Ηλίας Ψινάκης σε πόζα που θυμίζει μιούζικαλ, κάνει ακόμα και το σκούπισμα glamourous

    Με μια πόζα-happening όπως συνήθως, ενημερώνει μέσω instagram ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου της πόλης. Γνωρίζοντας ότι μια (σωστή) φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις δελτίου τύπου, ο manager απευθύνει πρόσκληση για τα εγκαίνια στη λεζάντα ως εξής:
    «Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε “λουστρίνι” το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθώνας το Σάββατο 16 Ιανoυαρίου στις 19.00. Σας περιμένουμε όλους φίλοι μου να κόψουμε κορδέλα και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσίου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΔΕΔΔΗΕ!!!

    Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξεχνούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο κ. Σάλλα, τον αντιπρόεδρο κ. Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιώς που ασχολήθηκαν με αυτό το project. Οπως επίσης τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν. Χατζηαργυρίου γιατί χωρίς την άμεση παρέμβασή του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά…!!!»

  • Πολάκης υπέρ Πατούλη για τους Ράδιο-Αρβύλα

    • 7200376B428370525F585B4BC33524BA
      Ο Παύλος Πολάκης μιλάει για «εμετικό χιούμορ»

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κάνει λόγο για «ηθικά όρια», για «κανιβαλισμό» και για «εμετικό χιούμορ», με αφορμή το περιβόητο σκετς των Ράδιο Αρβύλα για το ζεύγος Πατούλη.
    Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης, δηλώνει τη στήριξή του στον (πρώην συνάδελφο) δήμαρχο Αμαρουσίου και (νύν συνάδελφο) γιατρό και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργο Πατούλη.
    Αν και σπεύδει να διευκρινίσει ότι «τους χωρίζει ιδεολογική, πολιτική και συνδικαλιστική άβυσσος (σ.σ.: κι εδώ βρίσκει αφορμη να παραθέσει το συνδικαλιστικό του palmares), θεωρεί ότι «τα χυδαία “σκιτσάκια“ (sic), που προσβάλλουν με τόσο αηδιαστικό τρόπο τον Γιώργο Πατούλη και την οικογένειά του, για χάρη της τηλεθέασης από τους δήθεν υπεράνω και ψαγμένους Ράδιο Αρβύλα, δεν μπορεί (σ.σ.: και εδώ βάζει κεφαλαία) παρά να τα καταδικάσει με τον πιο απόλυτο τρόπο».
    Ας πάμε λοιπόν από την αρχή: Ο Παύλος Πολάκης, αυτός που απαντούσε «βρε άντε από δω» στη διαβόητη συνέντευξη, ο υφυπουργός με την υπερχείλιση μαγκιάς και τον τσαμπουκά, που αποκαλούσε «μαντρόσκυλα της δαπλοκής» όποιον του αντιμιλούσε, κάνει λόγο για χυδαιότητα.

  • Ο Γιώργος Βουλγαράκης τρόμαξε

    • Screenshot 2016-01-15 11.01.28

    Τα τελευταία γεγονότα του αστυνομικού ρεπορτάζ με τον δολοφονημένο σύζυγο στην κατάψυξη και την δολοφονημένη σύζυγο στα χωράφια φαίνεται ότι σόκαραν τον Γιώργο Βουλγαράκη, που τελευταία έχει επαναδραστηριοποιηθεί στο twitter. Και τον τρόμαξαν τόσο, που όχι μόνο τον ανάγκασαν να διακόψει για λίγο τα πολιτικά του σχόλια αλλά κλόνισαν και την πίστη του στον θεσμό του γάμου. Ετσι, αναλαμβάνοντας ρόλο σχολιαστή / κωμικού, αφού συνδέει τα δύο γεγονότα, καταλήγει: «Ωραίο πράγμα τελικά ο γάμος αν καταφέρεις να μείνεις ζωντανός».

  • Οι δηλώσεις της ημέρας

     

    Παναγιώτης Λαφαζάνης:
    «Ο Στουρνάρας είναι συκοφάντης και λασπολόγος και λέει αθλιότητες».

    laf

    Παναγιώτης Λαφαζάνης:
    «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πιο μνημονιακός από το Μνημόνιο».

     

    Σταύρος Θεοδωράκης:
    «Ανεξαρτήτως από τα λάθη που έχουν κάνει οι τροϊκανοί – κι έχουν κάνει αρκετά – η παρουσία κάποιων ευρωπαϊκών θεσμών προστατεύει τη χώρα από το πλιάτσικο»

     

    pap1

    Νίκος Παππάς:
    «Η Eldorado Gold καλείται να σεβαστεί τη νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα, όπως οφείλει να πράττει σε κάθε ευνομούμενη χώρα, να ευθυγραμμιστεί με τις απαιτήσεις της περιβαλλοντικής και φορολογικής νομοθεσίας της Ελλάδας, αλλά και να αποφύγει την εμπλοκή της σε πολιτικού χαρακτήρα διενέξεις»

     

    Γιώργος Κουμουτσάκος:
    «Το όσκαρ της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης έχει ήδη απονεμηθεί στον κ. Τσίπρα».

     

    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (προς Γιώργο Σταθάκη):
    «Σας βλέπω πολύ χαλαρό κ. υπουργέ… Είστε κάτι σαν “λίγο ήλιος, λίγο θάλασσα και το κορίτσι μου…».

     

    jeronimoblue
    Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (για την καύση νεκρών):
    «Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να διαλέξει αυτό που θέλει, αλλά αναλαμβάνει και την ευθύνη γι’ αυτό που κάνει. Αλλά δεν μπορεί, όμως, να ζητήσει να είναι και λίγο ορθόδοξος, να θέλει και Ακολουθία. Ο δήμαρχος τη δουλειά του και εγώ τη δουλειά μου»

     

    Κυριάκος Μητσοτάκης:
    «Η κυβέρνηση τιμωρεί την εργασία».

     

    skourlet

    Πάνος Σκουρλέτης (για τους εργαζόμενους στις Σκουριές):
    «Δεν θέλουμε να μείνουν άνεργοι ούτε εμείς τους διώξαμε».

     

    Νίκος Τόσκας (αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη για το ξύλο στους συνταξιούχους):
    «… όταν η πορεία έφτασε μπροστά από τα λουλουδάδικα, ξαφνικά 300 άτομα έπεσαν απάνω στους αστυνομικούς θέλοντας να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας. Εκεί υπήρξε μια ένταση κάποιοι τσαλαπατήθηκαν…».

     

    Πάνος Καμμένος:
    «Θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς με τον κ. Βενιζέλο, οι οποίοι ξεκάθαρα είχαν αρχίσει μια προσπάθεια δημιουργίας ενός λεγόμενου ευρωπαϊκού κόμματος, αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη στον κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα λόγω του ότι υπάρχουν ανοιχτές ποινικές υποθέσεις».

     

    skandal

    Κώστας Σκανδαλίδης (για τη διαγραφή Γρηγοράκου):
    «Ο Γρηγοράκος ξεπέρασε τα εσκαμμένα».

     

    Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Στον νέο εκλογικό νόμο θα περιορίσω το μπόνους των 50 εδρών».

     

    Βασίλης Κεγκέρογλου (επίσης για τη διαγραφή Γρηγοράκου):
    «Είναι θέμα σεβασμού προς τους συναδέλφους, προς τις διαδικασίες και θέμα που έχει να κάνει με την πολιτική κουλτούρα για την οποία έχουμε αγωνιστεί πάρα πολύ».

     

    Δημήτρης Κρεμαστινός (και επίσης για τη διαγραφή Γρηγοράκου):
    «Μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να ασκήσει κριτική, ακόμα και στον αρχηγό του κόμματος, αλλά όταν γίνεται αυτό δημόσια δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό του και στο κόμμα. Τίθεται αυτόματα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι βουλευτές· δεν είναι μυστικό. Κατά συνέπεια δεν βλέπω να υπάρχει κανένας ειδικός λόγος περαιτέρω συζητήσεων».




text
  • Εντάξει, θα κάνει μία εκκαθάριση το Ισραήλ, αλλά η Ευρώπη θα βλέπει Eurovision


    8 Μαΐου 2024, 12:18