376
To πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τη σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ | dailymail.co.uk

Η επεισοδιακή καταδίωξη του Μαγκουάιρ στη Μύκονο – οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2020, 15:27
To πρωτοσέλιδο της Daily Mail για τη σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ
|dailymail.co.uk

Η επεισοδιακή καταδίωξη του Μαγκουάιρ στη Μύκονο – οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2020, 15:27

Ωρα με την ώρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την -επεισοδιακή όπως αποδεικνύεται- σύλληψη του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στη Μύκονο.

Οπως ανέφεραν μάλιστα οι Times του Λονδίνου, ο Χάρι Μαγκουάιρ βρισκόταν νωρίτερα με τους συμπαίκτες του Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Γουίλιαμς οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να είχαν εμπλοκή στο βραδινό επεισόδιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όλα άρχισαν όταν ο Μαγκουάιρ μαζί με τον αδελφό του και έναν φίλο τους ενεπλάκησαν γύρω στα μεσάνυχτα σε άγριο καβγά με άλλους βρετανούς τουρίστες έξω από μπαρ της Μυκόνου, τη στιγμή που επιβιβάζονταν σε νοικιασμένο βαν.

Ο καβγάς γενικεύθηκε και τότε κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί  που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί  λόγω κορονοϊού.

Κατά την επέμβαση τους όμως, δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον αρχηγό της αγγλικής ομάδας και την παρέα του, ενώ σύμφωνα με πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., χτύπησαν έναν εκ των αστυνομικών.

Οταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο Μαγκουάιρ και οι δύο άλλοι Βρετανοί κλήθηκαν από τους αστυνομικούς να τους  ακολουθήσουν στο τμήμα, όπως και έγινε.

Με το  που έφθασαν όμως στο αστυνομικό τμήμα και κατέβηκαν από το βαν, το έβαλαν στα πόδια, φωνάζοντας και βρίζοντας.

Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη και των τριών Βρετανών. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης επιχείρησαν εκ νέου να διαφύγουν, χτυπώντας τους αστυνομικούς. Τελικά όμως ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν με χειροπέδες στο τμήμα.

O Xάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο με τη σύντροφό του/Instagram

Εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι κατά πάσα πιθανότατα οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, ακόμα και μέσα στο τμήμα οι τρεις συλληφθέντες φώναζαν και χειρονομούσαν, ενώ κάποια στιγμή έφθασαν ακόμα και στο σημείο να προσφέρουν χρήματα στους αστυνομικούς προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους!

Το πρωί ο Χάρι Μαγκουάιρ και η παρέα του εμφανίστηκαν απολογητικοί, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Σύρου.

H επεισοδιακή σύλληψη του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο έχει γίνει ήδη πρωτοσέλιδο στις διαδικτυακές εκδόσεις των βρετανικών εφημερίδων (δείτε εδώ το πρωτοσέλιδο της Daily Mail και εδώ της The Sun).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...