266
Ο Μαγκουάιρ στη Μύκονο | .

Μαγκουάιρ: Ο αρχηγός της Μάντσεστερ συνελήφθη επειδή χτύπησε αστυνομικούς στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2020, 13:05
Ο Μαγκουάιρ στη Μύκονο
|.

Μαγκουάιρ: Ο αρχηγός της Μάντσεστερ συνελήφθη επειδή χτύπησε αστυνομικούς στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2020, 13:05

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, φαίνεται πως είχε μπλεξίματα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο.

Οπως ανέφερε το protothema.gr, ο ποδοσφαιριστής που αγοράστηκε με το αστρονομικό ποσό των 100 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν από την ομάδα του Μάντσεστερ, συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές για επίθεση κατά αστυνομικών.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Aγγλους οι οποίοι έκαναν επίσης τις διακοπές τους στο νησί.

Κατά πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ.

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ λεκτικά αλλά και ασκώντας σωματική βία.

Αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρεις Άγγλους – ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ – στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες φαίνεται πως συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει για το περιστατικό:

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Στο παρακάτω βίντεο πάντως που έχει τραβηχτεί πριν το εν λόγω περιστατικό, ο διάσημος ποδοσφαιριστής φαίνεται να απολαμβάνει ήρεμος το διάλειμμα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...