191
Οταν δεν εντυπωσιάζει τα πλήθη, η Μπιγιονσέ μοιράζει υποτροφίες |

Η Μπιγιονσέ δίνει λεφτά σε πανεπιστήμια όπου φοιτούν μαύροι φοιτητές

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2018, 10:43
Οταν δεν εντυπωσιάζει τα πλήθη, η Μπιγιονσέ μοιράζει υποτροφίες
|

Η Μπιγιονσέ δίνει λεφτά σε πανεπιστήμια όπου φοιτούν μαύροι φοιτητές

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2018, 10:43

Την έχουν χαρακτηρίσει «μουσικό υπερόπλο», καθώς η εκρηκτική Μπιγιονσέ, διαθέτει όλο το πακέτο: ομορφιά, ταλέντο, φωνή και μια σκηνική παρουσία που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Η ίδια, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αν και θα μπορούσε.

Μετά την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Κοατσέλα που άφησε εποχή στην Καλιφόρνια, αποτίοντας φόρο τιμής σε ιστορικά σχολεία αφροαμερικανών στις ΗΠΑ, προχωρά τώρα σε μια ακόμα κίνηση: ανακοίνωσε ότι θα δώσει 100.000 δολάρια σε τέσσερα πανεπιστήμια στα οποία συνήθως φοιτούν μαύροι φοιτητές.

Οπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα του Independent,  μέσα από την πρωτοβουλία της BeyGOOD, η διάσημη τραγουδίστρια παρουσίασε το πρόγραμμα Scholars Award Program για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Σκοπεύει να δωρίσει από 25.000 δολάρια στα πανεπιστήμια Tuskegee, Bethune-Cookman, Xavier University of Louisiana και Wilberforce. Ενας φοιτητής από κάθε πανεπιστήμιο θα παραλάβει αυτά τα χρήματα. Υποτροφία διά χειρός Μπιγιονσέ λοιπόν.

«Σε ευχαριστώ Coachella που μου επέτρεψες να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα headliner» έλεγε συγκινημένη η σούπερ σταρ στο ξακουστό φεστιβάλ και η περφόρμανς που ακολούθησε, ξεσήκωσε τους πάντες, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους πιο έγκριτους κριτικούς μουσικής ανά τον κόσμο. Δύναμη και ευαισθησία, συνοδευόμενα από ένα πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...