239
Ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά στα εγκαίνια του κόμματος που είχε ιδρύσει ο δημοσιογράφος, «Ελεύθεροι Ανθρωποι» |

Γιώργος Τράγκας: Ποιοι έκαναν τελικά αποδοχή κληρονομιάς

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2022, 10:53
Ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά στα εγκαίνια του κόμματος που είχε ιδρύσει ο δημοσιογράφος, «Ελεύθεροι Ανθρωποι»
|

Γιώργος Τράγκας: Ποιοι έκαναν τελικά αποδοχή κληρονομιάς

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2022, 10:53

Με τον ισχυρισμό πως «δεν υφίσταται ποινική δίωξη σε βάρος της Μαρίας Καρρά» (συζύγου του Γιώργου Τράγκα), ο δικηγόρος της, Θεόδωρος Μαντάς, γνωστοποίησε, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης  στο Μega, ότι η εντολέας του έκανε αποδοχή κληρονομιάς.

«Η εντολέας μου έχει αποδεχθεί επ’ ωφελεία απογραφής το σύνολο της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα. Το σύνολο της περιουσίας προσδιορίζεται στο ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ», διευκρίνισε, γιατί «άκουσα για 100 και 140 εκατομμύρια».

Είχε προηγηθεί η είδηση περί δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων της Μαρίας Καρρά στην Ελλάδα από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Μόνιμος κάτοικος Μαϊάμι πια (όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ για τα κληρονομικά του Γιώργου Τράγκα), η Μαρία Καρρά φέρεται να ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η ίδια -όπως επανέλαβε και ο δικηγόρος της- εξακολουθεί να αρνείται οιαδήποτε εμπλοκή της στην απόκτηση της περιουσίας του συζύγου της.

Ανάλογη ήταν η απάντηση που έδωσε και ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, γιου του θανόντος, υποστηρίζοντας ότι ούτε και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

«Ο Γιάννης και ο Φρειδερίκος Τράγκας είναι εκτός του κάδρου της ποινικής έρευνας», ανέφερε ο Νίκος Αγαπηνός. «Ο πελάτης μου -είπε- έχει αποδεχθεί την κληρονομιά, με το ευεργέτημα της απογραφής»,

«Εχει αποφασιστεί από τον διαθέτη ο τρόπος διανομής της περιουσίας, θα πρέπει να γίνει σεβαστό», κατέληξε ο κ. Αγαπηνός.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...