460
Η Κλόντια Κόνγουεϊ, «αριστερή tiktoker», έμεινε με το πληκτρολόγιο στο χέρι όταν οι γονείς της τής έκοψαν τους διαπρύσιους λόγους στα σόσιαλ μίντια | Τwitter

Φίμωτρο στην «επαναστάτρια» κόρη της συμβούλου του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2020, 22:24
Η Κλόντια Κόνγουεϊ, «αριστερή tiktoker», έμεινε με το πληκτρολόγιο στο χέρι όταν οι γονείς της τής έκοψαν τους διαπρύσιους λόγους στα σόσιαλ μίντια
|Τwitter

Φίμωτρο στην «επαναστάτρια» κόρη της συμβούλου του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2020, 22:24

Συνηθισμένο πράγμα να επαναστατεί ο έφηβος, ε; Σαφώς. Και ακόμη πιο συνηθισμένο πλέον είναι η επανάστασή του να εκδηλώνεται μέσω των σόσιαλ μίντια. Σαφές και αυτό; Ο.Κ.

Γιατί, λοιπόν, να ξεφύγει από τον συρμό η κόρη της συμβούλου του Τραμπ Κελιάν Κόνγουεϊ; Ε, δεν ξέφυγε το παιδί.

Η Κλόντια Κόνγουεϊ, μόλις 15 θείων Μαΐων, στο δίκτυο TikTok χαίρεται να «ανεβάζει» βίντεο με περιεχόμενο κατά του αμερικανού προέδρου. Η Κλόντια διαφωνεί με τις πολιτικές του εργοδότη της μητέρας της και, εξυπακούεται, εκφράζει την υποστήριξή της στο νεόκοπο κίνημα των μαύρων, το Black Lives Matter.

Μάλιστα θεωρεί τον εαυτό της «αριστερή tiktoker» και «ακτιβίστρια για την κοινωνική δικαιοσύνη», ενώ καταφέρεται και εναντίον συγκεκριμένων αστυνομικών που έχουν εμπλακεί σε περιστατικά βίας εις βάρος πολιτών, αλλά οι υποθέσεις τους έχουν σκαλώσει.

Ολα αυτά μέχρι χθες. Γιατί, θα αναρωτηθείτε, και δικαίως. Μήπως μεγάλωσε απότομα το παιδί και «έπηξε» το μυαλό; Οχι, φυσικά. Η εξήγηση είναι απλή. Κάθε πατέρας και κάθε μάνα ξέρουν ότι και η υπομονή έχει όρια. Ο έφηβος, βέβαια, αυτό δεν το ξέρει, ωστόσο αναγκάζεται κάποτε να το μάθει.

Ε, ναι! Επενέβησαν οι άνθρωποι, και της έκοψαν το μπίρι μπίρι στα σόσιαλ, επέβαλαν σιωπητήριο, έκοψαν τους λογαριασμούς. Καπούτ, μάινε λίμπε, και αουφίντερζεν.

Το κακό μαντάτο για τους χιλιάδες «οπαδούς» και «ακολούθους» της Κλόντια ήρθε μέσω Twitter, όπου η Κλόντια «ανέβασε» το ύστατο χαίρε στην επανάσταση που χάθηκε: «Οι γονείς μου με αναγκάζουν να διαγράψω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχω πλέον πλατφόρμα». Σίγουρα θα έκλαψε πολύς κόσμος, είτε είναι σε ηλικία ψηφοφόρου (πράγμα απίθανο) είτε όχι.

Αν και η κοπελίτσα δήλωνε ότι ο πατέρας της την υποστηρίζει και ότι η μάνα της τη σέβεται και ως εκ του σεβασμού της την ανέχεται, έκανε το μοιραίο λάθος να σαρκάσει, πέρα από τον Τραμπ, και τους ίδιους τους γονείς της τις προάλλες, γνωστοποιώντας και τα οικογενειακά τους προβλήματα, και τότε το ποτήρι ξεχείλισε.

Την περασμένη Παρασκευή έγραψε στο Twitter με κάποια ασύγγνωστη περιφρόνηση: «Οι γονείς μου, ειδικά η μητέρα μου, προσπαθούν να με κάνουν να σιωπήσω και να διαγράψω τα κοινωνικά μέσα. Χα χα χα». Ε, αυτά τα χάχανα την έφαγαν. Δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια ξεκαρδίσματα η αντεπανάσταση. Διότι και σκυθρωπή είναι και ξέρει να επιβάλλεται.

Οντως οι γονείς παρενέβησαν με αυστηρότητα: όχι μόνο της απαγόρευσαν να συνεχίσει τις δημοσιεύσεις σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, επιπλέον της έκοψαν και κάθε επικοινωνία με τους δημοσιογράφους, όπως έκαναν και με τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους.

Αλλά τα άλλα παιδιά τους, έτσι και αλλιώς, δεν είχαν πρόβλημα που απαιτούσε επιβολή λογοκρισίας: είναι όλα τους οπαδοί του Τραμπ, όπως μεταδίδεται, και ασφαλώς δεν τον βρίζουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...