255
Κριστιάνο και Τζορτζίνα μοιράζονται ένα καλοκαιρινό φρούτο με φόντο τη θάλσασσα της Πύλου. Tώρα και σε ριάλιτι; | Instagram

Ερωτευμένος στην Ελλάδα ο Ρονάλντο και το δείχνει…

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 15:16
Κριστιάνο και Τζορτζίνα μοιράζονται ένα καλοκαιρινό φρούτο με φόντο τη θάλσασσα της Πύλου. Tώρα και σε ριάλιτι;
|Instagram

Ερωτευμένος στην Ελλάδα ο Ρονάλντο και το δείχνει…

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2018, 15:16

Felices vacaciones en Grecia. Σε πελάγη ευτυχίας από τις διακοπές τους στο Costa Navarino, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έστειλε από τη Μεσσηνία ευχές για χαρούμενες διακοπές σε όλους τους φίλους και θαυμαστές του CR7, ανεβάζοντας και τα σχετικά φωτογραφικά «πειστήρια»στο Instagram.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές οικογειακής ευτυχίας υπό το μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα.

La pareja más bonita y tierna del ????☀️ Mordisquitos?

A post shared by Georgina Rodríguez? (@georginaagio) on

Familia y amigos cenando en sus merecidas vacaciones? que paséis unos días fantásticos!?

A post shared by Georgina Rodríguez? (@georginaagio) on

Tα αδέλφια στις διακοπές τους στην Ελλάδα, γράφει η Τζορτζίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας κάτω. Η ομοιότητα του Κριστιάνο με τον αδελφό του  Χούγκο Αβέιρο προφανής.

Los hermanos de vacaciones en Grecia? ¿Se parecen??

A post shared by Georgina Rodríguez? (@georginaagio) on

Και ενώ ο πορτογάλος σούπερ σταρ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, όλοι περιμένουν με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Γιουβέντους (πιθανότατα την Τρίτη) με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» να επιχειρούν τη ρελάνς της τελευταίας στιγμής για να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια ώρα έχει φουντώσει η φημομολογία περί πρότασης – μαμούθ του Facebook στον Ρονάλντο για reality show που φέρεται να είναι έτοιμο να ξεκινήσει άμεσα εν όψει της επικειμένης μετακόμισής του στο Τορίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, οι επιτελείς του Μαρκ Ζακερμπέργκ είναι σε διαπραγματεύσεις για να φέρουν τη σειρά με τον Ρονάλντο στο Facebook Watch, την πλατφόρμα βίντεο για τηλεοπτικά προγράμματα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Facebook προσφέρει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για συνολικά 13 επεισόδια.

Η CAA θα αναλάβει την υλοποίηση του project, παραγωγής της Matador Content and Religion of Sports, εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον αθλητισμό που ιδρύθηκε από το σκηνοθέτη Γκόθαμ Τσόπρα και τους αθλητές Μάικλ Στράχαν και Τομ Μπρέιντι και την εταιρεία παραγωγών Dirty Robber.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...