202
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την ιστορική νίκη της και την πρόκριση στους «8» του Αμερικανικού Οπεν | Robert Deutsch-USA TODAY Sports

Επική νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του US Open για τη Μαρία Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2021, 09:46
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την ιστορική νίκη της και την πρόκριση στους «8» του Αμερικανικού Οπεν
|Robert Deutsch-USA TODAY Sports

Επική νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του US Open για τη Μαρία Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2021, 09:46

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Αμερικανικού Οπεν, ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά του παγκόσμιου τένις (Γκραν Σλαμ) πανηγύρισε το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδας, αργά τη νύχτα ώρα Νέας Υόρκης) η Μαρία Σάκκαρη, η οποί ύστερα από έναν επικό αγώνα που κράτησε τρεισήμισι ώρες κέρδισε την Καναδή Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν πτοήθηκε ούτε και όταν τα πράγματα πήγαιναν άσχημα απέναντι στην Αντρεέσκου, όταν δηλαδή βρέθηκε να χάνει 0-1 στα σετ –έχασε το πρώτο σετ με 6-7.

Με μια επική προσπάθεια, πήρε το δεύτερο σετ με 7-6 και δείχνοντας ψυχικό σθένος και φυσικές αντοχές επικράτησε στο τρίτο και καθοριστικό με 6-3.

Είναι η πρώτη φορά που η 26χρονη Ελληνίδα προκρίνεται στους «8» του Αμερικανικού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει -για μια θέση στα ημιτελικά- την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα.

Και σε κάθε περίπτωση είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η Μαρία Σάκκαρη διανύει μια εξαιρετική χρονιά καθώς στις αρχές του καλοκαιριού είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι.

Μετά τη νίκη της η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε το κοινό που έμεινε τόσο αργά για να δει τον αγώνα της. «Πηγαίντε να κοιμηθείται λιγάκι και θα σας δω σε δύο μέρες. Σας ευχαριστώ», είπε η ελληνίδα πρωταθλήτρια καταχειροκροτούμενη από το κοινό στο Εθνικό Κέντρο Τένις Μπίλι Τζιν Κινγκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...