193
Από τη μεταγωγή του ζευγαριού στην εισαγγελία | YouTube

Ελληνας αστυνομικός στον Εβρο: Φταίει το GPS

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 09:40
Από τη μεταγωγή του ζευγαριού στην εισαγγελία
|YouTube

Ελληνας αστυνομικός στον Εβρο: Φταίει το GPS

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 09:40

Στο… GPS απέδωσε ο έλληνας αστυνομικός την παρουσία του στην περιοχή όπου συνελήφθη μαζί με τη φίλη του από τις τουρκικές αρχές, στον Εβρο, κοντά στο χωριό Ντοϊράν, απέναντι από την Ορεστιάδα.

Οπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός, κατά την επιστροφή τους στον μεθοριακό σταθμό των Υψάλων – Κήπων, το GPS τούς οδήγησε λανθασμένα σε δρόμο κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και σε στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη.

Λεπτομέρειες για την κατάθεση του αστυνομικού έδωσε στη δημοσιότητα το haberler.com:

«Στην κατάθεσή του ο έλληνας αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης ανέφερε ότι μπήκαν στην Τουρκία από τα Υψαλα και ότι μαζί με την κοπέλα του έκαναν τα ψώνια τους στην Αδριανούπολη. Περιέγραψε ότι αφού έκαναν τα ψώνια τους κατά την επιστροφή, ακολουθώντας το GPS του τηλεφώνου, έγραψε εκεί τη λέξη Υψαλα. Οπως είπε, του εμφάνισε δύο δρομολόγια από τα οποία διάλεξε το συντομότερο και πρόσθεσε: “Ακολουθώντας το GPS σε ένα σημείο κοντά στα σύνορα, μας σταμάτησαν οι στρατιώτες, κατάσχεσαν τα διαβατήριά μας και μας μετέφεραν στη στρατοχωροφυλακή. Εμείς ήρθαμε για ψώνια. Δεν είχαμε άλλο σκοπό”».

Αφού μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία της Αδριανούπολης, το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο υπό τον όρο απαγόρευσης εξόδου από την Τουρκία. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα στα κατασχεθέντα κινητά τους τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...