563
Η Ιωάννα Τούνη στην φωτογραφία που σχολιάστηκε... | Instagram

Το μοντέλο που μπέρδεψε το Μνημείο Ολοκαυτώματος με την… πασαρέλα [εικόνα]

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 22:34
Η Ιωάννα Τούνη στην φωτογραφία που σχολιάστηκε...
|Instagram

Το μοντέλο που μπέρδεψε το Μνημείο Ολοκαυτώματος με την… πασαρέλα [εικόνα]

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 22:34

Οσοι δεν παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην μεσημεριανή ζώνη των τηλεοπτικών εκπομπών, ίσως αγνοούν την ύπαρξη της Ιωάννας Τούνη.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα από τη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστή από το «My Style Rocks» της προηγούμενης χρονιάς και έκτοτε απασχολεί συχνά – πυκνά τις στήλες των lifestyle περιοδικών. Οι δημοσιογράφοι – και κατά συνέπεια μία μερίδα θεατών – ασχολούνται με τις ενδυματολογικές τις προτιμήσεις και την δημόσια παρουσία της.

Μία φωτογραφία όμως που ανέβασε η ίδια στο instagram προκάλεσε την οργή μεγάλης μερίδας πολιτών.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν επισκέφθηκε το Βερολίνο αλλά και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος της γερμανικής πρωτεύουσας. Το μοντέλο όμως δεν αρκέστηκε εκεί. Προφανώς θέλησε να ενημερώσει του διαδικτυακούς της θαυμαστές για την παρουσία της στο Μνημείο. Ο τρόπος όμως που το έκανε ήταν τουλάχιστον ατυχής.

 

View this post on Instagram

 

Once a year, go somewhere you’ve never been before. // #?????? #travel #europe #lovemylife

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on

Η Τούνη, στη φωτογραφία που ανέβασε, φοράει ένα πράσινο μπουφάν και πιθανώς ένα κοντό σορτσάκι (δεν διακρίνεται) και στέκεται με ανοιχτά τα πόδια με φόντο το Μνημείο. Στη λεζάντα γράφει: «Μια φορά το χρόνο, πήγαινε κάπου που δεν έχεις ξαναπάει».

Προφανώς η μανία των social media -που επιτάσσει την συνεχή ενημέρωση «φίλων» και «ακολούθων» για κάθε σου κίνηση- αλλά και η… αφέλεια του μοντέλου οδήγησαν σε αυτήν την φωτογραφία που ασφαλώς προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις.

Γιατί, όπως και να έχει, είναι διαφορετικό πράγμα η πασαρέλα και διαφορετικό ένα Μνημείο που συμβολίζει μία από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...