233
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μίρεν μιλά αρνητικά για το Netflix | Reuters

Ελεν Μίρεν: «Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γ…θεί!»

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 20:42
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μίρεν μιλά αρνητικά για το Netflix
|Reuters

Ελεν Μίρεν: «Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γ…θεί!»

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 20:42

«Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γ…θεί το Netflix! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κάθεσαι στο σινεμά».

Άστραψε και… βρόντηξε η ντέιμ Ελεν Μίρεν εναντίον της διάσημης πλατφόρμας streaming.

Μιλώντας στο CinemaCon που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας αυτές τις μέρες, η βρετανίδα ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το πώς η κινηματογραφική βιομηχανία παραμένει αμήχανη απέναντι στο «φαινόμενο» με τις πλατφόρμες streaming υπηρεσιών και το γεγονός πως το «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν και του Netflix φέτος απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ.

Το σχόλιο της Βρετανίδας καταχειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο της βιομηχανίας του κινηματογράφου οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα παρουσίασης για να την παρακολουθήσουν να μιλάει στη σχετική παρουσίαση της Warner Bros. για τη νέα της ταινία «The Good Liar» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σερ Ιαν ΜακΚέλεν σε σκηνοθεσία Μπιλ Κόντον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μίρεν μιλά αρνητικά για το Netflix: Τον Απρίλιο του 2018 και κατά τη διάρκεια συνέντευξής της με την εφημερίδα «The i», η, βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός είπε ότι το Netflix είχε αρνητικά αποτελέσματα στους κινηματογραφιστές, οι οποίοι εξακολουθούν να δημιουργούν ταινίες που προορίζονται για τον κινηματογράφο.

«Είναι καταστροφή για σκηνοθέτες όπως ο σύζυγός μου (σ.σ: ο αμερικανός σκηνοθέτης Τέιλορ Χακφορντ), γιατί επιθυμούν οι ταινίες τους να παρακολουθούνται σε μια αίθουσα μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που πηγαίνουν στις αίθουσες», είπε η Μίρεν.

«Οπότε πρόκειται για μια κοινή εμπειρία», κατέληξε με νόημα.