146
Ο Μπόρις Τζόνσον χειροκροτά γιατρούς και νοσηλευτές έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ, στις 2 Απριλίου | Pippa Fowles/10 Downing Street/Handout via REUTERS

Αγγλος ασθενής: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2020, 23:42
Ο Μπόρις Τζόνσον χειροκροτά γιατρούς και νοσηλευτές έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ, στις 2 Απριλίου
|Pippa Fowles/10 Downing Street/Handout via REUTERS

Αγγλος ασθενής: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2020, 23:42

Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη, το βράδυ της Κυριακής, ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς εμφανίζει για δέκατη ημέρα, συμπτώματα της ασθένειας του κορονοϊού.

Οπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, ο βρετανός πρωθυπουργός μπήκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, διευκρινίζοντας ότι η εισαγωγή γίνεται «προληπτικά».

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. «Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού 10 ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό».

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Kαι η σύντροφός του Τζόνσον, η Κάρι Σίμοντς, με την οποία είναι να παντρευτούν το καλοκαίρι καθώς είναι έγκυος, παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας.

Μάλιστα ακριβώς λόγω της εγκυμοσύνης η Σίμοντς είχε μεταφερθεί σε άλλη οικία για να προστατευτεί από τον κορονοϊό του συντρόφου της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...