233
O Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς στις 7 Μαρτίου. Είκοσι ημέρες έπειτα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι είναι ασθενής | REUTERS/Toby Melville/File Photo

Με συμπτώματα κορονοϊού και η εγκυμονούσα σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2020, 22:00
O Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς στις 7 Μαρτίου. Είκοσι ημέρες έπειτα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι είναι ασθενής
|REUTERS/Toby Melville/File Photo

Με συμπτώματα κορονοϊού και η εγκυμονούσα σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2020, 22:00

Ολο και περισσότερα μέλη του κύκλου του ασθενούς Μπόρις Τζόνσον φαίνεται πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός της Βρετανίας που πάσχει από τη νόσο Covid-19, κάτι που ο ίδιος γνωστοποίησε στις 27 Μαρτίου, ούτε μόνο ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ και ο εξ απορρήτων του Μπόρις, Ντόμινικ Κάμινγκς όπως έγινε γνωστό λίγες μέρες αργότερα (εδώ). Kαι η σύντροφός του Τζόνσον,  η Κάρι Σίμοντς, με την οποία είναι να παντρευτούν το καλοκαίρι καθώς είναι έγκυος, πάσχει από συμπτώματα της ασθένειας.

Μάλιστα ακριβώς λόγω της εγκυμοσύνης η Σίμοντς είχε μεταφερθεί σε άλλη οικία για να προστατευτεί από τον κορονοϊό του συντρόφου της.

Η Σίμοντς δήλωσε το Σάββατο ότι πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με συμπτώματα του νέου κορονοϊού, αλλά έπειτα από επτά ημέρες ανάπαυσης αισθάνεται πιο δυνατή και είναι σε φάση ανάρρωσης.

«Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα κύρια συμπτώματα του κορονοϊού. Δεν χρειάστηκε να κάνω το διαγνωστικό τεστ και έπειτα από επτά ημέρες ξεκούρασης, νιώθω πιο δυνατή και είμαι στην ανάρρωση», είπε η Σίμοντς.

«Το να είσαι έγκυος και να έχεις Covid-19 είναι σίγουρα ανησυχητικό. Απευθύνομαι στις άλλες εγκύους, παρακαλώ διαβάστε και ακολουθείστε τις πιο επικαιροποιημένες οδηγίες, τις οποίες εγώ βρήκα πολύ καθησυχαστικές», πρόσθεσε.

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε την Παρασκευή ότι παραμένει σε απομόνωση με ήπια συμπτώματα του Covid-19, όπως πυρετό, επτά ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό που προκαλεί την αναπνευστική νόσο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...