197
Ο Ντίμης Κορφιάτης σε φωτογραφία με τη γυναίκα του |

Εξι συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 11:52
Ο Ντίμης Κορφιάτης σε φωτογραφία με τη γυναίκα του
|

Εξι συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 11:52

Σε συνολικά έξι συλλήψεις –τρεις στη Ζάκυνθο, μία στον Πύργο και δύο στην Αθήνα– για την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του (επίσης εκτελεσθέντος) επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, προχώρησε τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ., ενώ αναζητούνται ακόμα τρία άτομα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή, καθώς και ένας πρώην αστυνομικός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως μιλάμε για μια δικαίωση για τη ζωή αυτής της γυναίκας που δεν έφταιγε σε τίποτα», αρκέστηκε να πει ο θείος του Ντίμη Κορφιάτη, του επιχειρηματία που είχε πέσει νεκρός στις αρχές Μαΐου από τις σφαίρες δύο ενόπλων, μέσα στο γραφείο του λογιστή του, στην πόλη της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα, αστυνομικοί από την Αθήνα έφθασαν το βράδυ της Δευτέρας στο νησί υπό άκρα μυστικότητα και μέσα σε λίγες ώρες προέβησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων για τη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, με σκάφος του Λιμεναρχείου μεταφέρθηκαν στην Κυλλήνη και από εκεί με αυτοκίνητα στα κεντρικά της ΓΑΔΑ στην Αθήνα.

Οι συλλήψεις έγιναν στη βάση της κατάθεσης Κορφιάτη για τη δολοφονία της συζύγου του και το ποιοι βρίσκονταν πίσω από τη δολοφονική επίθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...