184
|

Εκαψαν στα Εξάρχεια το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2020, 17:11

Εκαψαν στα Εξάρχεια το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2020, 17:11

Στόχος για ακόμη μια φορά έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης.

Τη Δευτέρα άγνωστοι έκαψαν το βουλευτικό του αυτοκίνητο στα Εξάρχεια. Πριν από μόλις δύο εβδομάδες άγνωστοι είχαν βανδαλίσει άλλο όχημα της οικογένειας Φλαμπουράρη, η οποία συχνά πυκνά βρίσκεται στο στόχαστρο τέτοιων, ή και σοβαρότερων, επιθέσεων.

Το 2017 μια ομάδα 15 ατόμων είχε επιτεθεί με μολότοφ στην κατοικία του κ. Φλαμπουράρη και είχε υπάρξει συμπλοκή με την αστυνομική δύναμη που στάθμευε εκεί (εδώ).

Ο 81ετής πολιτικός –και θεωρούμενος ως ιδεολογικός ταγός του Αλέξη Τσίπρα– βρίσκεται τόσο συχνά θύμα τρομοκρατικών ενεργειών που είχε φτάσει να μιλήσει για αυτά στη Βουλή, επιχειρώντας μάλιστα να αποκρούσει τις επικρίσεις κατά της τότε κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το βομβιστικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ τον Δεκέμβριο του 2018.

«Επειδή γνωρίζετε ότι δυόμιση φορές μου έχουν κάψει το σπίτι οι αντίστοιχοι ή οι ίδιοι κι άλλες δέκα φορές μου έχουν επιτεθεί, γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ δεν το έκανα θέμα, όπως το έχετε κάνει εσείς το θέμα του ΣΚΑΪ» είχε πει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τότε ήταν στην αντιπολίτευση (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...