148
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης στο βήμα της Βουλής μιλά για τις καταδρομικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων στη Βουλγαροκτόνου | INTIMEnews

Φλαμπουράρης: Και μένα μου καίνε το σπίτι αλλά δεν το ‘κανα θέμα

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 14:02
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης στο βήμα της Βουλής μιλά για τις καταδρομικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων στη Βουλγαροκτόνου
|INTIMEnews

Φλαμπουράρης: Και μένα μου καίνε το σπίτι αλλά δεν το ‘κανα θέμα

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 14:02

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έβαλε στη ζυγαριά τις εμπρηστικές επιθέσεις στο σπίτι του στα Εξάρχεια με τη βόμβα στον ΣΚΑΪ για να κατηγορήσει από το βήμα της Βουλής τη Νέα Δημοκρατία για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της βομβιστικής ενέργειας εις βάρος του καναλιού.

«Καταδικάζω αυτή την αποτρόπαια, εγκληματική πράξη εναντίον των εργαζόμενων στον ΣΚΑΪ. Είμαι παθών.  Αλλά επειδή γνωρίζετε ότι δυόμιση φορές μου έχουν κάψει το σπίτι οι αντίστοιχοι ή οι ίδιοι κι άλλες δέκα φορές μου έχουν επιτεθεί, γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ δεν το έκανα θέμα, όπως το έχετε κάνει εσείς το θέμα του ΣΚΑΪ», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη Βουλή στη συζήτηση του Προϋπολογισμού.

Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι με τον αντιπολιτευτικό της λόγο θρέφει τον διχασμό και τρέφεται από αυτόν.

«Είμαστε δύο ξεχωριστοί κόσμοι», τόνισε, «από τη μία ο πολιτικός πολιτισμός και από την άλλη ο κόσμος της πολιτικής εκμετάλλευσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...