216
Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή: ο Γιάννης Μπουτάρης σβήνει το κεράκι γιορτάζοντας τη δεύτερη ζωή που κέρδισε, συμπληρώνοντας 28 χρόνια μακριά από το αλκοόλ | Twitter

«Είμαι ο Γιάννης (Μπουτάρης) και είμαι 28 χρόνια καθαρός»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 17:51
Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή: ο Γιάννης Μπουτάρης σβήνει το κεράκι γιορτάζοντας τη δεύτερη ζωή που κέρδισε, συμπληρώνοντας 28 χρόνια μακριά από το αλκοόλ
|Twitter

«Είμαι ο Γιάννης (Μπουτάρης) και είμαι 28 χρόνια καθαρός»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 17:51

Οταν μιλάμε για 28 χρόνια, μιλάμε για μία ολόκληρη ζωή. Και όταν αυτός ο αριθμός είναι γραμμένος πάνω σε μία σοκολατένια, διαφορετική γενέθλια τούρτα, μιλάμε για τη δεύτερη ζωή που κέρδισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μένοντας τόσα πολλά χρόνια «καθαρός».

Ο 76χρονος κ. Μπουτάρης γιόρτασε στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων «Ιανός» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, τα «δεύτερα» γενέθλιά του, όπως τα χαρακτήρισε, μετρώντας πλέον 28 ολόκληρα χρόνια μακριά από το αλκοόλ.

Στέλνει λοιπόν μέσω της συγκινητικής ανάρτησής του στο Τwitter ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα προς όσους «πνίγουν» τα προβλήματά τους σε ουσίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μπουτάρη:

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα “δεύτερα” γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής! Κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων “Ιανός” του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου. Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να “πνίγει” τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης, αλλά στο τέλος “πνίγει” τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!»

Tο προσωπικό ορόσημο του κ. Μπουτάρη χαιρέτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κάνοντας λόγο «για φωτεινό παράδειγμα για χιλιάδες ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News