484
Ποιος είναι ποιος; Αριστερά ο Ντόλαντ Τραμπ και δεξιά ο Αλεκ Μπόλντουιν που τον μιμείται εξαιρετικά | Twitter

Ο Αλεκ Μπόλντουιν φοβάται τα αντίποινα από τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 15:35
Ποιος είναι ποιος; Αριστερά ο Ντόλαντ Τραμπ και δεξιά ο Αλεκ Μπόλντουιν που τον μιμείται εξαιρετικά
|Twitter

Ο Αλεκ Μπόλντουιν φοβάται τα αντίποινα από τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 15:35

Τι μπορεί να περιμένει ένας διάσημος ηθοποιός όταν σατιρίζει με εξαιρετικό τρόπο έναν πλανητάρχη που δεν φημίζεται ούτε για το χιούμορ, ούτε και για τον αυτοσαρκασμό του; Ο Αλεκ Μπόλντουιν έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις μιμούμενος στο δημοφιλέστατο αμερικανικό σόου «Saturday Night Live» (SNL) τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ο 60χρονος ηθοποιός δήλωσε πως ο εκδικητικός Τραμπ, μέσα από τα οργισμένα tweets του, χειραγωγεί πολύ κόσμο εναντίον του, ετοιμάζοντας στην ουσία μία «στρατιά» από εξίσου στενόμυαλους ανθρώπους, που δεν θα είχαν αντίρρηση να προχωρήσουν σε διάφορα αντίποινα, αντιμετωπίζοντας τη σάτιρα σαν απειλή που πρέπει να παταχθεί.

Ο Μπόλντουιν έδωσε μία εξαιρετική ερμηνεία-σάτιρα την περασμένη εβδομάδα, διακωμωδώντας τη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Τραμπ, κατά την οποία ανακοίνωσε την επιτακτική ανάγκη να χτιστεί ένα τείχος που θα χωρίζει τα σύνορα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό. Το συγκεκριμένο σκετς άρεσε πολύ στο κοινό, όχι όμως στον ίδιο τον Τραμπ, που απάντησε με ένα οργισμένο tweet, λέγοντας πως «δεν υπάρχει τίποτα αστείο στο κουρασμένο SNL και στα fake news του NBC!».

Στη συνέχεια, ως άλλος τιμωρός του χιούμορ και της σάτιρας, αναρωτήθηκε πώς τα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν γλιτώσει τόσα χρόνια, ενώ προβάλλουν τέτοια σόου και πώς δεν έχουν υποστεί κάποιου είδους αντίποινα. «Πολύ άδικο και πρέπει να το διερευνήσουμε…» σχολίασε ο Τραμπ, με σχεδόν απειλητικό ύφος.

Ο Αλεκ Μπόλντουιν ως Ντόναλντ Τραμπ στο «Saturday Night Live» (NBC / YouTube)

Και καταλήγοντας, γράφοντας με κεφαλαία-χαρακτηριστικό του, κάθε φορά που είναι πολύ θυμωμένος και μπροστά σε πληκτρολόγιο: «ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ MEDIA ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!».

Οπως σχολίασε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, το πρόσφατο tweet του προέδρου των ΗΠΑ, ήταν το πρώτο που τον έκανε να ανησυχεί τόσο πολύ όχι μόνο για τη δική του, αλλά και για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Αριστερά, ο Μπόλντουιν. Δεξιά, ο Τραμπ (Twitter)

Ο διάσημος ηθοποιός, είπε πως ακόμη, πως η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Τραμπ περιλαμβάνει κρυμμένα μηνύματα και «κώδικες», που απευθύνονται στους φανατικούς υποστηρικτές του.

«Ο Τραμπ χειραγωγεί τον κόσμο, όχι απαραίτητα ως προς το τι να κάνει, αλλά πώς να αισθανθεί και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αρχίζει προκαλώντας οργή στον κόσμο, προκαλώντας στρες και πικρία και στη συνέχεια, ο καθένας μπορεί να δράσει ανεξέλεγκτα».

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, ο Μπόλντουιν απάντησε στα tweets του Τραμπ ως εξής: «μπορεί ένας εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ να ωθεί τους followers του προς τη σκέψη πως ο ρόλος μου σε μία σατιρική εκπομπή με κάνει αυτομάτως εχθρό του λαού; Και μήπως κάτι τέτοιο αποτελεί απειλή απέναντι στη δική μου, αλλά και στην ασφάλεια της οικογένειάς μου;».

Η απάντηση ήρθε από τον γιο του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και ήταν στο ίδιο ύφος με εκείνες του πατέρα του: «Κόψε τις βλακείες Αλεκ!».

Και κάπως έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται μέρα και τη μέρα, μία όλο και πιο γλαφυρή καρικατούρα του εαυτού του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...