285
Με φανέλα «Εδώ είναι Παρίσι», ο Λιονέλ Μέσι χαιρετά τους φιλάθλους που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν στο αεροδρόμιο Μπουρζέ | REUTERS/Yves Herman

Εγινε και αυτό: Ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2021, 18:05
Με φανέλα «Εδώ είναι Παρίσι», ο Λιονέλ Μέσι χαιρετά τους φιλάθλους που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν στο αεροδρόμιο Μπουρζέ
|REUTERS/Yves Herman

Εγινε και αυτό: Ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2021, 18:05

Φορώντας ένα μπλουζάκι με το «Ici c’est Paris» (εδώ είναι Παρίσι), ο Λιονέλ Μέσι ξεπρόβαλε το απόγευμα της Τρίτης από το παράθυρο του τερματικού στο Μπουρζέ, το αεροδρόμιο που διαθέτει η γαλλική πρωτεύουσα και εξυπηρετεί ιδιωτικά τζετ. Μέσα από ένα τέτοιο ιδιωτικό αεροπλάνο άλλωστε, η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, έκανε την ανάρτηση στο Instagram που όλοι περίμεναν για να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του σπουδαίου αργεντινού μπαλαδόρου.

Η σέλφι του ζεύγους Μέσι στο ταξίδι για το Παρίσι (Instagram/Antonelaroccuzzo/via REUTERS)

Η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία περιέγραψε ως οριστικοποιημένη το μεσημέρι της Τρίτης η έγκυρη L’ Equipe, ήρθε να κλείσει σχετικά γρήγορα το σίριαλ για την επόμενη κίνηση του ποδοσφαιριστή μετά την ιστορικών διαστάσεων αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ύστερα από μια καριέρα 20 χρόνων στον καταλανικό σύλλογο.

Ο ίδιος είπε ότι δεν ήθελε να φύγει και έβαλε τα κλάματα, αλλά η αποχώρηση ήταν αναπόφευκτη λόγω των περιορισμών στα έξοδα της Μπαρτσελόνα. Οπως τα κλάματα έβαλαν και οι οπαδοί της Μπάρτσα όταν είδαν το πρωί  της Τρίτης ειδικά συνεργεία να αφαιρούν την εικόνα του από το στάδιο «Καμπ Νου».

Η αποκαθήλωση – η φωτογραφία του Μέσι φεύγει από το στάδιο όπου ο Αργεντινός έκανε θαύματα (REUTERS/Nacho Doce)

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Μέσι θα έχει ετήσιες απολαβές 35 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα διετές συμβόλαιο που θα μπορεί να επεκταθεί και για έναν άλλον χρόνο, ως το τον Ιούνιο του 2024. Την Τετάρτη θα δοθεί σχετική συνέντευξη Τύπου στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...