118
Αφού προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην είσοδο του Πρωτοδικείου, οι δράστες εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους τρικάκια που πέταξαν έξω από το κτίριο | ΙΝΤΙΜΕnews

Εφοδος στη Ριανκούρ: Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο Πρωτοδικείο

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 14:04
Αφού προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην είσοδο του Πρωτοδικείου, οι δράστες εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους τρικάκια που πέταξαν έξω από το κτίριο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Εφοδος στη Ριανκούρ: Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο Πρωτοδικείο

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2018, 14:04

Καταδρομική επίθεση στο κτίριο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, στην οδό Ριανκούρ, πραγματοποίησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ομάδα κουκουλόφορων. Αφού προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην είσοδο του Πρωτοδικείου, οι δράστες εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους τρικάκια που πέταξαν έξω από το κτίριο.

Περίπου ένα 24ωρο νωρίτερα, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου κτιρίου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, όπου στεγάζεται, μεταξύ άλλων, συμβολαιογραφείο και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Επεισόδια ωστόσο σημειώθηκαν για μία ακόμη φορά και στα Εξάρχεια όταν τα ξημερώματα ομάδες νεαρών εξαπέλυσαν αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Οι επιθέσεις διήρκεσαν από τις 2:30 έως τις 4:00 και στόχος ήταν στην πλειονότητά τους  οι διμοιρίες των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Τραυματισμοί δεν υπήρξαν, αλλά ούτε και προσαγωγές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...