188
Πεντάγωνο - Κρεμλίνο δύο βδομάδες δρόμος για τον Πάνο Καμμένο | ΙΝΤΙΜΕnews

Από το Πεντάγωνο στην Κόκκινη Πλατεία ο Καμμένος

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 11:30
Πεντάγωνο - Κρεμλίνο δύο βδομάδες δρόμος για τον Πάνο Καμμένο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Από το Πεντάγωνο στην Κόκκινη Πλατεία ο Καμμένος

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 11:30

Εχοντας παραμείνει με χαρακτηριστική άνεση στη θέση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, παρά την «ηγετική» εμφάνιση και τα γεωπολιτικά plan B που παρουσίασε ως άλλος πρωθυπουργός στην Ουάσινγκτον, ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζεται τώρα να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα!

Με το ερώτημα ποιον μανδύα θα ενδυθεί αυτή τη φορά να αιωρείται, ο πάντα δραστήριος και γεμάτος εκπλήξεις για όλους υπουργός θα μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα στις 29 Οκτωβρίου για μία ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη και λόγω χρονικής συγκυρίας.

Και αυτό γιατί η  επίσκεψη Καμμένου στη Μόσχα έρχεται αμέσως μετά από αυτή στην Ουάσινγκτον και έναν μήνα πριν από εκείνη του Αλέξη Τσίπρα στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Πούτιν.

Αποστολή του υπουργού ΕΘνικής Αμυνας, εκτός από την εκτόνωση της έντασης που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στις ελληνορωσικές σχέσεις, είναι και η διευθέτηση ζητημάτων αμυντικού ενδιαφέροντος και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, όπως για παράδειγμα η συντήρηση των ρωσικών οπλικών συστημάτων που διαθέτει η χώρα μας κ.α.

Τώρα αν ο κ. Καμμένος θα κληθεί να εξηγήσει πώς από persona non grata στις ΗΠΑ εξελίχθηκε σε προνομιακό συνομιλητή των Αμερικανών, με έφεση στην προσφορά στρατιωτικών βάσεων, είναι κάτι που μένει να απαντηθεί…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...