211
Οι δύο γιατροί κατηγορούνται για συνέργεια στις απάτες (φωτογραφία αρχείου) | Intime

«Δρ Θάνατος»: Ενας γιατρός από τον Βόλο και ένας από τη Λαμία στη δικογραφία

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2020, 13:34
Οι δύο γιατροί κατηγορούνται για συνέργεια στις απάτες (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

«Δρ Θάνατος»: Ενας γιατρός από τον Βόλο και ένας από τη Λαμία στη δικογραφία

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2020, 13:34

Για συνέργεια στις απάτες του 47χρονου απατεώνα, που παρίστανε τον γιατρό οδηγώντας στον θάνατο τουλάχιστον τρία άτομα, εμπλέκονται ένας γενικός γιατρός από τη Λαμία και ένας αγγειοχειρουργός από τον Βόλο, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης γνώριζαν την πλαστοπροσωπία.

Τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε, εντούτοις δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ενδέχεται να είναι και οι ίδιοι θύματα και να μην έχουν επί της ουσίας ρόλο στην υπόθεση.

Μάλιστα, ο γιατρός από τον Βόλο φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει στενές σχέσεις με κύκλους της Εκκλησίας, κάτι που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην υπόθεση, καθώς υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων ότι ο «δρ Θάνατος» αλίευε τα θύματά του από εκκλησίες (εδώ)

Την ίδια στιγμή έχει γίνει γνωστό ότι τρεις από τους καρκινοπαθείς-θύματα του 47χρονου απατεώνα ήταν από τον Βόλο, καθώς τους είχε πείσει πριν από περίπου να εγκαταλείψουν τη θεραπεία τους, για να «τους σώσει».

Ο «δρ Θάνατος» φέρεται να είχε αλιεύσει το πρώτο θύμα του στον Βόλο σε εκκλησία και στη συνέχεια προσπάθησε να αναπτύξει ένα δίκτυο, με την «αυθεντία» του να διαφημίζεται από στόμα σε στόμα. Ακολούθως οι επισκέψεις του περιορίζονταν σε σπίτια.

Η Ασφάλεια Βόλου είχε εντοπίσει τις κινήσεις του πριν από δυόμισι χρόνια και είχε ενημερώσει την Αθήνα, και έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν από τον Βόλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...