215
Το πανό του Μιχάλη Κατσουρή στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ | Menelaos Myrillas / SOOC

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος έλληνας οπαδός

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2023, 15:43
Το πανό του Μιχάλη Κατσουρή στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ
|Menelaos Myrillas / SOOC

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος έλληνας οπαδός

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2023, 15:43

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος οπαδός που εμπλέκεται στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νεα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο πριν τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στον 35χρονο οπαδό της ΑΕΚ επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν παίζει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος κρατείται ήδη, καθώς του έχει επιβληθεί φυλάκιση 12 μηνών για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το 2017 στον Βόλο.

Οι κατηγορίες για τις οποίες απολογήθηκε αφορούν τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για τον οπαδό που φαίνεται να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή λίγο πριν φτάσει στο σημείο όπου έπεσε νεκρός. Πριν λίγες ημέρες, το DNA του ταυτοποιήθηκε σε ένα από τα μαχαίρια που έχουν και το DNA του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...