142
Ο Κασέμ Σολεϊμανί σε φωτογραφία του Γαλλικού Πρακτορείου με το χαρακτηριστικό καφέ δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι | ΑFP

Διαμελισμένη η σορός του ιρανού στρατηγού – τον αναγνώρισαν από το δαχτυλίδι του

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2020, 14:50
Ο Κασέμ Σολεϊμανί σε φωτογραφία του Γαλλικού Πρακτορείου με το χαρακτηριστικό καφέ δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι
|ΑFP

Διαμελισμένη η σορός του ιρανού στρατηγού – τον αναγνώρισαν από το δαχτυλίδι του

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2020, 14:50

Από το μεγάλο καφέ δακτυλίδι που φορούσε στο αριστερό του χέρι, αναγνωρίστηκε η σορός του ιρανού στρατηγού, Κασέμ Σουλεϊμανί.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλούνται διεθνή μέσα, η σορός του βρέθηκε διαμελισμένη μετά το χτύπημα των Αμερικανών στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης (εδώ) και η ταυτοποίησή της κατέστη δυνατή από το δαχτυλίδι που φορούσε ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης.

Την Παρασκευή, με το που έγινε γνωστός ο θάνατος του Σουλεϊμανί, χιλιάδες Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά των ΗΠΑ και να «καταγγείλουν τα αμερικανικά εγκλήματα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανταπόκρισή του δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Μετά την μεγάλη προσευχή της Παρασκευής, δεκάδες χιλιάδες πολίτες ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της ιρανικής πρωτεύουσας κρατώντας πορτρέτα του διοικητή της Δύναμης Κουντς (φωτογραφία πάνω), θρηνώντας τον στρατηγό τους (βίντεο κάτω) και φωνάζοντας «Θάνατος στην Αμερική».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...