1019
Η Μπίλι Αϊλις στα βραβεία Γκράμι, τον Μάρτιο, στο Λος Αντζελες | EPA/KEVIN MAZUR / HANDOUT

Μπίλι Αϊλις: Ολοι οι συνομήλικοί μου έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2021, 16:25
Η Μπίλι Αϊλις στα βραβεία Γκράμι, τον Μάρτιο, στο Λος Αντζελες
|EPA/KEVIN MAZUR / HANDOUT

Μπίλι Αϊλις: Ολοι οι συνομήλικοί μου έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2021, 16:25

Η 19χρονη Μπίλι Aϊλις φωτογραφίζεται για τη βρετανική Vogue έτσι όπως δεν την έχουν ξαναδεί οι θαυμαστές της και μιλάει για το νέο της τραγούδι που αφορά την σεξουαλική παρενόχληση της γενιάς της από μεγαλύτερους σε ηλικία.

Η βραβευμένη με πολλά Γκράμι καλλιτέχνης είπε ότι το φαινόμενο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των νεότερων είναι παντού και δεν παρατηρείται μόνο στη μουσική βιομηχανία.

Η Μπίλι Αϊλις στο εξώφυλλο της Vogue

Το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Your Power» αναφέρεται σε μία κακοποιητική σχέση μεταξύ ενός ανήλικα και ενός ενήλικα.

«Το τραγούδι δεν αφορά μόνο ένα πρόσωπο. Δεν ξέρω ένα κορίτσι ή μία γυναίκα που δεν είχε μία περίεργη εμπειρία ή μία πολύ κακή εμπειρία. Και οι άντρες το ίδιο, τα νεαρά αγόρια τα εκμεταλλεύονται συνέχεια», είπε η αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Δεν έχει σημασία ποια είσαι, πώς είναι η ζωή σου, η κατάστασή σου, ποιος είναι γύρω σου, πόσο δυνατή είσαι, πόσο έξυπνη είσαι. Πάντα μπορούν να σε εκμεταλλευτούν. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα στον κόσμο της οικογενειακής κακοποίησης και των βιαστών – κορίτσια που είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση και ήταν δυναμικά, έχουν βρεθεί σε καταστάσεις που αναρωτιούνται, “ω Θεέ μου, εγώ είμαι το θύμα εδώ;”. Και είναι πολύ ντροπιαστικό και ταπεινωτικό και αποκαρδιωτικό να βρίσκεσαι στη θέση κάποιου που νομίζει ότι ξέρει πολλά, αλλά ξαφνικά να συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη θέση του θύματος», πρόσθεσε.

Η ποπ σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της βρετανικής Vogue με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα.

«Oλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό, το οποίο αναφέρει ότι η Aϊλις είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

Στη συνέντευξη μιλά και για το πόσο σημαντικό είναι ο κάθε άνθρωπος να αισθάνεται όμορφα με το σώμα του.

«Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», είπε η Αϊλις.

Οσο για τις ξανθιές της μπούκλες είπε: «Νιώθω περισσότερο γυναίκα, κάπως».

Η 19χρονη τραγουδίστρια -που συνηθίζει να ντύνεται με φαρδιά ρούχα- δημοσίευσε φωτογραφίες από το άρθρο στο Instagram, προσθέτοντας: «Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση».

«Κάντε ό,τι θέλετε όποτε θέλετε. f- -k οτιδήποτε άλλο», έγραψε η Aϊλις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...