213
Η Ντόρα Μπακογιάννη | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μπακογιάννη: Πρόκληση ότι για την ΠΓΔΜ ενημερωνόμαστε από σκοπιανά σάιτ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 14:06
Η Ντόρα Μπακογιάννη
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μπακογιάννη: Πρόκληση ότι για την ΠΓΔΜ ενημερωνόμαστε από σκοπιανά σάιτ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2018, 14:06

«Οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό από τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ και τα σάιτ της ΠΓΔΜ και όχι από την ελληνική κυβέρνηση, πράγμα που συνιστά πρόκληση» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ η κυρία Μπακογιάννη κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή και υπογράμμισε πως «είναι ντροπή του κ. Τζανακόπουλου να δηλώνει τέτοια πράγματα».

«Το ελάχιστο, το μίνιμουμ σοβαρότητας και υπευθυνότητας απαιτούσε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να έχουν πλήρη ενημέρωση. Δεν νοείται να ενημερώνονται όλα τα σκοπιανά κόμματα και τα ελληνικά κόμματα να τελούν εν αγνοία. Να καλούμαστε να τοποθετηθούμε επί ενός θέματος που δεν γνωρίζουμε.

»Εγώ αρνήθηκα χθες να τοποθετηθώ στη Ρόδο και αρνούμαι και σήμερα. Εκφράζω απλώς την οργή μου για την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας την οποία παρουσιάζει η κυβέρνηση για ένα θέμα που αγγίζει κάθε Ελληνα πολίτη, την ψυχή του και την καρδιά του» τόνισε.

Και πρόσθεσε ότι «το ελάχιστο που έχει να κάνει ο κ. Tσίπρας πριν συμφωνήσει είναι να ενημερώσει και να συζητήσει με την αντιπολίτευση» καθώς «δεν υπάρχει συριζαϊκό-καμμενικό ή δεν ξέρω τι Σκοπιανό, είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους Ελληνες».

Για τις πολιτικές εξελίξεις είπε ότι «η χώρα χρειάζεται σήμερα εκλογές, φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις πλέον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...