239
|

Αρρωστημένη υπόθεση βιασμού στα Χανιά: νάρκωνε τον πατέρα για να βιάζει την κόρη

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 14:56

Αρρωστημένη υπόθεση βιασμού στα Χανιά: νάρκωνε τον πατέρα για να βιάζει την κόρη

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 14:56

Σοκ προκάλεσε στις Αρχές των Χανίων υπόθεση βιασμού 13χρονου κοριτσιού από 43χρονο που συνελήφθη κατόπιν επείγοντος σήματος της Ιντερπόλ.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του (με την οποία ζει στο Βέλγιο) για όσα βίωσε κατά τη διάρκεια των θερινών της διακοπών στην Κρήτη, στο σπίτι του πατέρα της.

Βάσει εντάλματος της Ιντερπόλ συνελήφθη από αστυνομικούς των Χανίων 43χρονος Λιβανέζος, μόνιμος κάτοικος Κρήτης και στενός φίλος του πατέρα της 13χρονης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο συλληφθείς έριχνε ναρκωτικά χάπια στο ποτό του φίλου του και με το που βυθιζόταν εκείνος στον ύπνο, κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, βιάζοντας την παρά φύσιν.

Το σκηνικό αυτό φέρεται να επαναλήφθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής της 13χρονης στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα είπε  στη μητέρα της, ο 43χρονος την απειλούσε ότι θα σκότωνε την ίδια και τον πατέρα της αν μιλούσε. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Ιντερπόλ, το κορίτσι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές μετά την επιστροφή του στο Βέλγιο.

Οταν η μικρή μίλησε τελικά στη μητέρα της εκείνη έστειλε μήνυμα στον Λιβανέζο προσποιούμενη πως ήταν η κόρη της και εκείνος της απάντησε στέλνοντας άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό. Αμέσως μετά η μητέρα προέβη στην καταγγελία και λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε η σύλληψη του βιαστή της κόρης της.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 43χρονος Λιβανέζος  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...