217
Οι Ρουβίκωνες στη Φιλοσοφική με πλήρη εξάρτυση | Facebook

Από την πίσω πόρτα στη Φιλοσοφική ο Ρουβίκωνας για το ρεμπέτικο γλέντι [εικόνες και βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2018, 12:31
Οι Ρουβίκωνες στη Φιλοσοφική με πλήρη εξάρτυση
|Facebook

Από την πίσω πόρτα στη Φιλοσοφική ο Ρουβίκωνας για το ρεμπέτικο γλέντι [εικόνες και βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2018, 12:31

Tην Φιλοσοφοφική την κλείδωσαν, αλλά ο Ρουβίκωνας βρήκε τον τρόπο να μπει στη Σχολή για να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες του ρεμπέτικου γλεντιού του που έχει προαναγγείλει εδώ και μέρες.

Ετσι παρά το γεγονός ότι η κεντρική είσοδος της ήταν κλειδωμένη, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας κατάφεραν να μπουν στο κτίριο από την πίσω πόρτα, μεταφέροντας στον χώρο του γλεντιού  κρασιά, μπύρες, τσίπουρα κτλ.

Πόζαραν μάλιστα και για τις καθιερωμένες αναμνηστικές  φωτογραφίες που συνόδευαν την σχετική πανηγυρική ανάρτηση στο Facebook.

«Παρά τις προσπάθειες της Καραμαλέγκου (σ.σ. η Ελένη Καραμαλέγκου είναι η κοσμήτορας της Σχολής που πασχίζει με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της να αντιμετωπίσει τους καταληψίες του Ρουβίκωνα), σπάσαμε το lock out της σχολής και το στέκι μας άνοιξε κανονικά. Το ρεμπέτικο γλέντι θα γίνει όπως ανακοινώθηκε, στη 13.00. Ανοιχτή είναι η είσοδος του 3ου (στα δεξιά της κεντρικής εισόδου)», έγραψε η λεζάντα της φωτογραφίας.

Παρά τις προσπάθειες της Καραμαλέγκου, σπάσαμε το lock out της σχολής και το στέκι μας άνοιξε κανονικά. Το ρεμπέτικο…

Geplaatst door Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα op Woensdag 7 november 2018

Προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, μέλη της αναρχικής ομάδας μαζί με άλλους ομοϊδεάτες τους, έκαναν πορεία προς την πλατεία Βικτωρίας διαμαρτυρόμενοι -όπως ανέφεραν- για τη δράση του παρακράτους.

Φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα και σημαίες τα μέλη του Ρουβίκωνα έφθασαν στην πλατεία, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας γυρίστηκε και σχετικό βίντεο. «Η διαδήλωση να αποτελεί συνέχεια της μέχρι τώρα αντιφασιστικής μας δράσης αλλά και κελεύσματος για την οργάνωσή μας στο σήμερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...