210
Ο Γιώργος Καμίνης με την Φώφη Γεννηματά σε παλαιότερη εκδήλωση στο Κερατσίνι | INTIMEnews

Απάντηση Καμίνη σε Μητσοτάκη: Οταν το ΠΑΣΟΚ πάλευε μόνο του, η ΝΔ το ‘παιζε αντιμνημονιακή

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2019, 16:29
Ο Γιώργος Καμίνης με την Φώφη Γεννηματά σε παλαιότερη εκδήλωση στο Κερατσίνι
|INTIMEnews

Απάντηση Καμίνη σε Μητσοτάκη: Οταν το ΠΑΣΟΚ πάλευε μόνο του, η ΝΔ το ‘παιζε αντιμνημονιακή

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2019, 16:29

Ο Γιώργος Καμίνης σήκωσε τους αντιπολιτευτικούς τόνους έναντι της Νέας Δημοκρατίας, υπενθυμίζοντας τη στάση και τον αντιμνημονιακό λόγο της στα πρώτα χρόνια της κρίσης που «νομιμοποίησε» – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια της μεσαίας τάξης.

Αφορμή, αποτέλεσαν όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την  ομιλία του στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. ότι το κόμμα του ήταν αυτό που έβαλε και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη).

«Ακούσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι η ΝΔ είναι αυτή που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Αλλά όλη η χώρα θυμάται πως όταν η δική μας παράταξη σήκωνε στις πλάτες της όλο το βάρος, η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν όχι στα Μνημόνια και έδιναν “τη μάχη της πλατείας”», παρατήρησε ο κ. Καμίνης σε δηλώσεις του από την Κρήτη όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

«Το μόνο κόμμα που βάζει σταθερά και πάντα την πατρίδα πάνω από όλα, είναι το δικό μας και αυτό το ξέρει και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμπληρώσει στον ίδιο τόνο:

«Ποιος νομιμοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια της μεσαίας τάξης; Ποιος ήταν εκείνος που έλεγε ότι τα μνημόνια έχουν φέρει την κρίση; Η Νέα Δημοκρατία με τα “Ζάππεια” νομιμοποίησε τον κ. Τσίπρα, κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...