253
Ο Κώστας Αρβανίτης στο πάνελ της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή | Alpha/YouTube

Ο Αρβανίτης «κάρφωσε» τον σύντροφο Κουρουμπλή: «Με φαντάζεστε με τον Αμβρόσιο;»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2019, 16:05
Ο Κώστας Αρβανίτης στο πάνελ της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή
|Alpha/YouTube

Ο Αρβανίτης «κάρφωσε» τον σύντροφο Κουρουμπλή: «Με φαντάζεστε με τον Αμβρόσιο;»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2019, 16:05

Η πόζα του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο έφερε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου.

Ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, τον πήρε στο τηλέφωνο και ουσιαστικά τον «κατσάδιασε» και όπως λένε στην Κουμουνδούρου, αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος και δεν είχε προηγηθεί και η «αστοχία» με την Μυρσίνη Λοΐζου, ο πρώην υπουργός θα είχε διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεδομένης της ζημιάς που έκανε η εικόνα του Παναγιώτη Κουρουμπλή να συναγελάζεται με τον γνωστό για τις σκοταδιστικές απόψεις του μητροπολίτη που αποκαλούσε «ξεφτίλες», «διαταραγμένους» και «αποβράσματα της κοινωνίας» τους ομοφυλόφιλους, το θέμα επιχειρήθηκε να κλείσει άρον άρον.

Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όμως, δεν μπορούσαν να το χωνέψουν με τίποτα,  παρά τη διευκρίνιση του πρώην υπουργού περί «μεγαλόψυχης Δημοκρατίας» και πολλοί ήταν αυτοί που διερωτώνταν πώς είναι δυνατόν να παραμένει στο κόμμα. Και αυτό διότι εν τω μεταξύ η φωτογραφία με τον Αμβρόσιο είχε ήδη «κάνει τη δουλειά» της (να μαζέψει δηλ. ψήφους για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή), αφού όπως βγήκε να πει ο ίδιος ο μητροπολίτης, «η Εκκλησία θα στηρίξει τον Κουρουμπλή»!

Ανάμεσα στα στελέχη αυτά ήταν και ο συνυποψήφιος του κ. Κουρουμπλή με το ευρωψηδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος μιλώντας στον Alpha, σχολίασε με νόημα: «το θέμα είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας, εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ». «Θα μπορούσατε να φανταστείτε εμένα με τον Αμβρόσιο;» διερωτήθηκε (δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 7.00 του βίντεο που ακολουθεί).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...