319
|

«Αντίο» με μια σέλφι στο κρεβάτι είπε στον Σαλβίνι η σύντροφός του

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2018, 07:49

«Αντίο» με μια σέλφι στο κρεβάτι είπε στον Σαλβίνι η σύντροφός του

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2018, 07:49

Για έναν άνθρωπο που έχει εντάξει στην εικόνα του τις σέλφι για κάθε δραστηριότητά του (ακόμα και όταν επισκέπτεται πλημμυροπαθείς!), είναι ειρωνεία ότι το τέλος της ερωτικής σχέσης του ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αυτόν τον τρόπο.

Χθες Δευτέρα, η τηλεστάρ Ελίζα Ιζοάρντι δημοσιοποίησε τον χωρισμό της από τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με μια φωτογραφία των δυο τους στο κρεβάτι.

Η 35χρονη Ιζοάρντι, παρουσιάστρια τηλεοπτικού τοκ-σόου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία βλέπουμε τον Σαλβίνι να κοιμάται δίπλα της.

Το στήθος της είναι καλυμμένο με μια λευκή πετσέτα, όχι όμως και το δικό του.

Η Ιζοάρντι έγραψε χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Τζίο Εβάν: «Δεν θα μου λείψει αυτό που δίναμε ο ένας στον άλλον αλλά αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει. Με απέραντο σεβασμό για την πραγματική αγάπη που ήταν. Σε ευχαριστώ, Ματέο».

View this post on Instagram

Non è quello che ci siamo dati a mancarmi, ma quello che avremmo dovuto darci ancora. Gio Evan. Con immenso rispetto dell’amore vero che c’è stato. Grazie Matteo.

A post shared by Elisa Isoardi (@elisaisoardi) on

Η Ιζοάρντι είπε στο περιοδικό Chi ότι χώρισαν πριν από δυόμιση μήνες, αλλά τώρα μόνο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτό.

Αιτία του χωρισμού το φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο που τους κρατούσε μακριά.

Για την ιστορία, τη στιγμή της δημοσίευσης της φωτογραφίας ο Σαλβίνι πετούσε προς τη Γκάνα για να συζητήσει πώς θα επιστρέψουν στην αφρικανική χώρα μετανάστες που έφτασαν στην Ιταλία.

Τι λέει ο  Σαλβίνι

Η απάντηση του υπουργού ήλθε με μία ημέρα καθυστέρηση και μέσω Facebook.

«Ημουν απασχολημένος στη Γκάνα, αλλά το τηλέφωνο από την Ιταλία χτυπούσε για άλλα πράγματα», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του στη σαβάνα.

«Λόγω χαρακτήρα, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια», έγραψε.

Impegnativa giornata di lavoro in Africa sul fronte immigrazione e sicurezza, ma il telefono dall’Italia mi squilla per…

Geplaatst door Matteo Salvini op Maandag 5 november 2018

Το ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια βρισκόταν συχνά στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών. Πάντως η Ιζοάρντι μιλούσε ελάχιστα για τη σχέση της με τον αρχηγό της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά.

Ο 45χρονος Σαλβίνι έχει δύο παιδιά από δύο προηγούμενες συντρόφους του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...