198
Ο Νίκερς ανάμεσα σε αγελάδες κανονικού μεγέθους | 7 News/Twitter

Πώς ένας τεράστιος ταύρος μάγεψε την Αυστραλία

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 12:08
Ο Νίκερς ανάμεσα σε αγελάδες κανονικού μεγέθους
|7 News/Twitter

Πώς ένας τεράστιος ταύρος μάγεψε την Αυστραλία

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 12:08

Μπορεί ένας ταύρος να προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού σε μια χώρα; Από ό,τι φαίνεται ναι, αν μιλάμε για την Αυστραλία. Η οποία, εδώ και ημέρες, παραληρεί για τον Νίκερς, έναν τεράστιο ευνουχισμένο ταύρο που γλίτωσε από το σφαγείο και ζει τα 15 (ή και περισσότερα) λεπτά διασημότητας που του αναλογούν.

Ο Νίκερς ζυγίζει 1.400 κιλά και έχει ύψος 1,94 μέτρα, πολύ κοντά το απόλυτο ρεκόρ που είναι 2,02 μέτρα.

Το τεράστιο μέγεθος του ζώου είναι αυτό που ενθουσίασε περισσότερο την Αυστραλία, μια χώρα που αγαπά τα υπερμεγέθη αντικείμενα, όπως γράφει ο Guardian.

Και επειδή ζούμε στην εποχή του ίντερνετ, ο Νίκερς έχει βρει φίλους, αλλά και δημοσιότητα, και έξω από την Αυστραλία. Οπως το μοντέλο Κριστίνν Τέιγκεν που έγραψε στο Twitter ότι πληρώνει Ιντερνετ στις πτήσεις για να διαβάζει τέτοια πράγματα.

Η δημοσιότητα φέρνει όμως και ερωτήματα. Πώς έφτασε το ζώο σε τόσο μεγάλο μέγεθος; Ετυχε, ή οφείλεται αυτό σε ορμόνες; Αντίθετα με άλλα ζώα, ο Νίκερς αφέθηκε να φτάσει στο πραγματικό του μέγεθος καθώς τα ομοειδή του πηγαίνουν για σφαγή σε ηλικία 2-3 ετών, όταν δεν έχουν ακόμη ωριμάσει εντελώς.

Το μέγεθος του Νίκερς είναι τελικά αυτό που θα τον προστατεύσει από τον χασάπη καθώς δεν υπάρχουν σφαγεία για τόσο μεγάλα ζώα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...